utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona (GRUPA B) – Najava mečeva, prognoza, izostanci – 1. kolo

Grupa B sastoji se od četiri vrlo neugodne ekipe, a to su Milan, Liverpul, Atletiko Madrid i Porto, te se može s pravom napisati da ćemo do poslednjeg kola biti u nedoumici ko ide u narednu fazu takmičenja.


Atletiko Madrid će da ugosti Porto večeras od 21 čas po našem vremenu na stadionu „Wanda Metropolitano“. Jorgandžije su jedan od pretendenata za titulu u Španiji, možda čak i u rangu sa Real Madridom, a sezonu su započeli i više nego dobro, osvojivši 10 bodova iz prva 4 kola. Simeone godinama unazad gaji isti stil igre i ne treba očekivati promene ni večeras. Porto će, sa druge strane, imati možda i najteži zadatak u grupi B, iako je u portugalskom šampionu sasvim lepo startovao, osvojivši 11 bodova iz prvih 5 kola.

Iako možemo reći da Atletiko nije nastavio formu od prošle sezone, odnosno u potpunosti ušao u ritam, ali rezultati nisu izostajali. Porto takođe beleži dobre rezultate, a protiv Atletika ima 2 pobede na poslednjih, a ujedno i ukupnih 6 duela. Isto toliko pobeda ima i Atletiko, a one su malo svežije, iz 2013. godine. Očekujemo ofanzivu domaćih, uz strogo postavljenu odbranu koja će zadati velike muke napadu Portugalaca. Naš predlog je „1X&0-3“ po kvoti 1.50.


Liverpul i Milan odmeriće snage večeras od 21 čas po našem vremenu na stadionu „Anfield„, a imaćemo priliku da pratimo treći duel ove dve ekipe u Ligi šampiona, nakon dva finala, 2005. i 2007. godine. Strahovito igra Liverpul, napadački odlično, defanzivno još bolje, što pokazuje i gol razlika 9:1 iz prva 4 kola. Milan, isto tako, ima 3 pobede iz prva 3 kola i gol razliku 7:1, te je pored Rome i Napolija, ekipa sa najviše osvojenih bodova iz uvodnog dela prvenstva.

Iako su kvote daleko na strani Liverpula, ne treba potceniti Milan, iako prvi put posle sedam godina igraju Ligu šampiona. To je, za njih, samo motiv više da daju svoj maksimum protiv bilo kog protivnika. Svakako blagu prednost dajemo Liverpulu, ali napad Milana nije za zanemariti. Kvota da gosti daju gol, tj. tip „G1+“ je 1.60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje