subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona (Grupa E) – Najava mečeva, prognoza, izostanci – 2. kolo

Drugo kolo Lige Šampiona u grupi E donosi 2 izuzetno dobra meča. Nakon prve runde vodeći u grupi je Bayern koji je sa lakoćom savladao Barcelonu, dok su Dynamo Kiev i Benfica podelili bodove.

Bayern – Dynamo Kiev

Bavarska ekipa ima šansu da produži niz pobeda na 9. kada dočekaju ukrajinsku ekipu na Allianz areni. U 9 pobeda spadaju i one nad Dortmundom, Leipzigom i Barcelonom, i vrlo malo njih će se kladiti na x2 u ovom meču.

Posle razočaravajućeg poraza u Superkupu od Shaktara, Dynamo je napravio skoro pa savršen start sezone sa 8 pobeda u 9 mečeva.

Moguće startne postave:

Bayern: Neuer; Pavard, Upamecano, Sule, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Muller, Musiala; Lewandowski

Iako se Dynamo Kiev ne oslanja toliko na napadače, zasigurno je da Ibrahim Kargbo i Artem Besedin neće igrati, dok je izuzetno upitan Eric Ramirez. Takođe, u odbrani neće biti Denis Popova.

Dynamo Kiev: Boyko; Kedziora, Zabarnyi, Syrota, Mykolenko; Sydorchuk; Tsyhankov, Buyalskyi, Shaparenko, De Pena; Shkurin

Statistika:

Manuel Neuer će 99. igrati u Ligi Šampiona, a 41x je ostavio mrežu netaknutu.

Bayern je postigao makar po gol u poslednjih 80 utakmica igranih na evropskoj sceni.

Kladioničarski predlog:

Uz ekipu Ajaxa i Napolia, čini se da je Bayern u najboljoj formi od starta sezone. Malo nam izgledno deluje da Dynamo može nešto da promeni u ovom meču. Predviđamo dominaciju Minhena i makar gol Robert Lewandowskog koji je proteklog vikenda prekinuo niz od 19 utakmica na kojima je postigao makar po gol.

1&3-6 po kvoti 1.50

Benfica – Barcelona

Benfika je do grupe došla kroz kvalifikacije pobeđujući na tom putu Spartak i PSV, a uporedno im dobro ide u domaćem šampionatu gde su i ovog vikenda ostvarili 7. pobedu u 7 utakmica.

Iako portugalska ekipa nije ostvarila trijumf u prvom meču grupe, sav pritisak je na katalonskoj ekipi i Ronaldu Kumanu. Nakon debakla na Camp Nou (Bayern 0-3), Barca je bila neubedljiva u La Ligi ali nije izgubila niti jedan meč. Barcelona ima dobru tradiciju protiv Benfice gde je uspela na da sačuva mrežu u prethodna 4 duela.

Moguće startne postave:

Benfica: Vlachodimos; Verissimo, Otamendi, Vertonghen; Pizzi, Weigl, Mario, Grimaldo; Silva, Yaremchuk, Nunez

Barcelona: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Araujo, Dest; F. de Jong, Busquets, Pedri; Coutinho, L. de Jong, Depay

Kladioničarski predlog:

Uprkos lošoj formi i brojnim izostancima, Koeman se klima stolica i mislimo da će se dobro poneti u pritisku današnjeg meča.

Barcelona x2 po kvoti 1.42

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje