petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona, grupa F: Atalanta – Mančester Junajted – najava meča, izostanci, prognoza – 4. kolo

Najava meča: Večeras će se u terminu od 21h u Bergamu u 4. kolu grupe F Lige šampiona sastati ekipe Atalante i Mančester Junajteda. Pravdu na ovoj utakmici će deliti Slovenac Slavko Vinčić. U prvoj utakmici dva rivala u grupi Mančester je posle velikog preokreta savladao Atalantu na Old Trafordu sa 3:2. Atalanta zauzima 3. mesto u grupi F sa 4 osvojena a boda (pobeda, remi i poraz) uz Ol razliku 5:5. U prvenstvu Italije – Seriji A zauzima 5. mesto inače između dva tima iz Rima. Za vikend je remizirala sa Lacijom 2:2 na svom terenu. Mančester Junajted je lider grupe F sa 6 osvojena boda (2 pobede i 1 poraz) uz gol razliku 6:5. U prvenstvu Engleske – Premijer ligi zauzima 5. mesto sa 17 osvojenih boda. Za vikend je slavio na teškom gostovanju Totenhemu sa 0:3. Posle duela sa Atalantom, u subotu Mančester Junajted očekuje gradski derbi protiv Mančester Sitija i sigurno će ‘crveni đavoli’ želeti da sa dobrom atmosferom i dobrim rezultatom iz Bergama dočekaju taj za njih posebno značajan duel.

Izostanci: Atalanta večeras neće moći da računa kako na vezistu Pesinu, tako ni na odbrambeni trio: Gosens, Hatebur i Toloi. Sa druge strane, Mančester Junajted neće moći da računa na dedanzivca Lindelofa. 

Prognoza: Prva pomisao na ovaj meč su golovi. Na Old Trafordu smo videli 5 (rezultatat 3:2), a sličan scenario treba očekivati i u Bergamu. Atalanta je vezala 6 utakmice u svim takmičenjima na kojima je viđena igra GG, a u 5 od 6 je viđena igra GG3+. Sa druge strane, na 4 poslednje utakmice Mančester Junajteda je viđeno 19 golova što je gotovo 4 gola po utakmici.

Predlog: GG3+ @1.73 / sportska kladionica MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje