utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona (Grupa G) – Najava mečeva, prognoza, izostanci – 1. kolo

Danas je na programu 8 utakmica grupne faze Lige Šampiona, a 2 od njih će biti odigrane u okviru grupe G. Od 18 sati i 45 minuta sastaće se Sevilla i Salzburg, dok će Lille ugostiti Wolfsburg u tačno 21 čas.


Kladioničarski predlozi Liga Šampiona – Grupa E (1. runda)


Sevilla – Salzburg

Sevilla je novu sezonu u španskom šampionatu otvorila pobedama nad Rayo Vallecanom (3:0) i Getafeom (0:1), nakon čega je na gostovanju Elcheu uprkos mnogo boljoj partiji, posebno u toku drugog poluvremena, odigrala nerešeno rezultatom 1:1. Sada im sledi duel protiv austrijskog prvaka za koji su imali i više nego dovoljno vremena da se spreme s obzirom na to da je njihov duel sa Barcelonom, koji je trebalo da bude odigran 11. septembra, odložen upravo zbog obaveza i jednog i drugog tima u Ligi Šampiona. Što se tiče sastava za današnji meč, Julen Lopetegui će na raspolaganju imati praktično sve igrače pa se na terenu očekuje najjača postavka: Bono – Acuna, Carlos, Koundé, Navas – Fernando, Rakitić, Jordán – Rodriguez (Ocampos), En-Nesyri, Suso.

U odnosu na španski tim Salzburg nije imao toliko vremena za odmor jer je pre samo tri dana odigrao ligašku utakmicu, protiv Tirola, na kojem je uspeo da trijumfuje (1:3) i tako zadrži vodeće mesto na tabeli, sa maksimalnih 7 pobeda i 21 osvojenim bodom. Pored tih sedam pobeda “Crveni bikovi“ su zabeležili i dve pobede u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona, protiv danskog Brondbija (2:1 i 1:2), što znači da su u dosadašnjem toku ove sezone još uvek neporaženi. Da li će tako ostati i posle susreta sa Sevillom, ostaje nam da vidimo. Potencijalni sastav za ovaj meč je: Köhn – Ulmer, Wöber, Solet, Kristensen – Capaldo, Camara, Seiwald – Sučić – Adeyemi, Šeško. Van terena su vezista Zlatko Junuzović (5 mečeva, 4 asistencije), kao i napadač Sekou Koita i desni bek Albert Vallci (bez nastupa).

Austrijanci mogu da se pohvale dobrom formom, ali je razlika u kvalitetu i iskustvu kod igranja u evropskim takmičenjima svakako na strani španskog tima. Nećemo previše komplikovati i pokušaćemo sa čistim “kecom“ po kvoti 1,75, a nadamo se da će Sevilla započeti grupnu fazu na najbolji mogući način.

Predlog za klađenje – 1 (1,75)


Lille – Wolfsburg

Lille, inače aktuelni prvak Francuske, definitivno ne može da se pohvali rezultatima ostvarenim na početku ove sezone s obzirom da nakon pet kola zauzima 12. mesto na tabeli i ima samo 5 od mogućih 15 bodova. Izuzev PSG-a (u Super Kupu) uspeli su da savladaju samo Montpellier, iako su bili blizu povoljnog rezultata i protiv Saint Etiennea i Metza. Vidi se da je promena trenera tokom leta ostavila svoj trag na ekipu i veliko je pitanje da li će uspeti da se vrate u pobedonosnu formu. Problem na ovom meču bi takođe mogle da predstavljaju povrede, jer trener neće moći da računa na nekoliko standardnih igrača iz prošle sezone. To su levi bek Domagoj Bradarić (2 meča), vezista Renato Sanches (1 meč) kao i napadači Timothy Weah (4 meča) i Jonathan Bamba (4 meča). Tako bi sastav za duel sa Volfsburgom mogao da bude: Grbić – Reinildo, Botman, Fonte, Celik – Yazici, Xeka, André, Ikoné – David, Yilmaz.

Wolfsburg je u potpuno drugačijoj situaciji u odnosu na svog protivnika, jer posle četiri odigrana meča u Bundesligi ima stopostotan učinak, uz 6 postignutih i samo 1 primljen gol (iz penala) zbog čega se nalazi na 1. mestu sa 2 boda više od drugoplasiranog Bayerna. “Vukovi“ su u fantastičnoj formi i nema sumnje da će to pokušati da prenesu i na Ligu Šampiona gde im je zapala grupa timova sa kojim svakako mogu da se bore. Kada je reč o njihovim izostancima, od standardnih igrača ove sezone faliće samo centralni vezista Xaver Schlager (4 meča). Levi bek Paulo Otavio i napadač Bartosz Bialek su takođe van terena, ali oni na startu ove sezone nisu upisali niti jedan nastup. Potencijalna postava na ovom susretu je: Casteels – Roussillon, Brooks, Lacroix, Mbabu – Guilavogui, Arnold – Steffen, Philipp, Baku – Weghorst.

Duel dve ekipe koje su u različitim pozicijama i svakako da zvanje favorita odlazi u ruke nemačkog predstavnika. Od početka sezone su fantastični, nemaju problema sa povredama i na ovaj meč stižu nakon pobede protiv Furtha, dok je Lille u porazu od Lorienta jedva postigao i gol. Po našem mišljenju 3 boda odlaze gostima, a kao dobra opcija za klađenje se nameće “W2“ (1,85) koji bi nam vratio ulog u slučaju remija. Sama pobeda Wolfsburga se plaća kvotom 2,65.

Predlog za klađenje – W2 (1,85)


Navedeni predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost. Ukoliko imate predlog koji se razlikuje od našeg, slobodno ostavite komentar ispod teksta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje