utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona: Krasnodar – Sevilla (najava i prognoza)

Krasnodar će od 18:55 po našem vremenu da ugosti Sevilju u okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona, a ove dve ekipe se takmiče u okviru grupe E. Jasno je kao dan, Čelsi i Sevilja se bore za prva dva mesta, a biće opaka borba između Rena i Krasnodara za 3. mesto koje vodi u Ligu Evrope.

Trenutno stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ruski prvoligaš trenutno zauzima 9. mesto u prvenstvu Rusije, daleko od vrha, ali i od dna. Uz skor 6-3-6 i gol razliku 24:18 može se reći da je prilično neprijatno iznenadio sve ljubitelje fudbala. Na 5 od poslednjih 6 utakmica pretrpeo je poraz, od toga 2 u Ligi šampiona, a 3 u prvenstvu. U poslednjem kolu je 1:0 pobedio slabašni Tambov, koji je kandidat za ispadanje. Iako bi se reklo da je Liga Evrope idealno takmičenje za Sevilju, klub iz Andaluzije će teško do 3. mesta u ovoj konkurenciji, a teško da im je to i prioritet. U prvenstvu se nalaze na 7. mestu uz 4 pobede, 1 remi i 3 poraza, a gol razlika im je 11:8. Na poslednjih 5 susreta imaju čak 4 pobede, od toga 2 u Ligi šampiona i 2 u prvenstvu, protiv Osasune i Selte iz Viga.

Za Krasnodar neće igrati samo Sergey Petrov (12n/2g/1a, desni bek), dok je nekoliko fudbalera upitno, ali ne i sigurno van sastava. Za Sevilju neće igrati Carlos Fernández (5n/0g/0a, centarfor), Suso (7n/0g/0a, desno krilo), Marcos Acuña (10n/0g/1a, levi bek) i Bono (9n/0g/0a, prvi golman ekipe).

Očekivani sastavi – Printscreen/Whoscored.com

Za očekivati je ofanzivnu igru Sevilje, koja će vrlo verovatno igrati sa 3 napadača, a to bi trebalo da dalje implicira na golove. Krasnodar se sezonama iza nas pokazao kao ekipa koja ume da bude nezgodna, pogotovo kod kuće, te prednost dajemo gostima, ali svakako da su i domaći ekipa koja će bodove tražiti kod kuće. Krasnodar prima gol na svakom meču u Ligi šampiona, tj. 4 od Čelsija, 3 od Sevilje i 1 od Rena, pa ne vidimo zašto bi večeras bilo drugačije.

U Krasnodaru su se sastale i 4.10.2018. godine u okviru grupne faze Lige Evrope, i tada su napravili prelaz u korist ruskog tima.

Probaćemo sa igrom „GG“ po kvoti 1.65, s obzirom na to da u ranijem terminu umeju da dođu nešto čudniji rezultati, a svakako da su njihovi međusobni susreti pokazali da i Rusi mogu do gola. Glavni kandidat za gol je svakako Šveđanin, Marcus Berg.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje