petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Najave utakmica 1. kola u grupi B (utorak)

Konačno je na red došla dugo očekivana grupna faza Lige Šampiona, a kao što već i znamo ova faza takmičenja podeljena je na 8 grupa (od A do H) u kojima 4 ekipe dvokružnim sistemom igraju svako protiv svakog.


Već ovog utorka očekuje nas odigravanje 8 utakmica Lige Šampiona, a u ovom članku predstavićemo Vam najave dve utakmice iz grupe B, isto kao što smo uradili nešto ranije i za grupi A, C i D.


20:45 Bajern Minhen – Anderleht (grupa B)

Bajern je od samog početka sezone nastavio da radi ono što najbolje zna, a to je da vezuje pobede iz utakmice u utakmicu. Ipak, na poslednjoj odigranoj utakmici protiv Hofenhajma zabeležili su poraz (2:0), a to je verovatno uzrokovano psihičkim odmaranjem glavnih i najvažnijih igrača ekipe iz Minhena. Sigurno da taj poraz nije merilo kvaliteta, jer Bajern baš u ovakvim situacijama zna da priredi pravi spektakl i odmah nakon gubljenja bodova nađe novu žrtvu koju će da demolira i tako podigne samopouzdanje. Velike su šanse da će to biti upravo Anderleht, a zbog čega pročitajte ispod.

Anderleht je tokom ove sezone odigrano nekoliko fantastičnih utakmica, ali su porazi i bezvezno gubljenje bodova uticali na spuštanje reputacije na nivo jedne prosečne ekipe koja se jedva snalazi na utakmicama. Svakako da takvih izdanja ima sve više ili više, ali uglavnom se sa njima smenjuju ubedljive pobede i to naravno pravi ogromne probleme za kladioničare koji bi hteli da prognoziraju njihove utakmice. Sada se postavlja samo jedno pitanje, a to je kolike su njihove mogućnosti u Ligi Šampiona. Iako cilj jeste plasman u završnu fazu (bar LE, ako ne LŠ) dosta teška grupa  i promenjiva forma mogu da im predstavljaju glavnu prepreku za tako nešto.

Bajern jednostavno mora danas da ostvari novu pobedu, po mogućnosti ubedljivu, s’ obzirom da poraz od Hofenhajma ne smeju sebi da dopuste. Iako se to desilo u Ligi Šampiona moraju da zagrabe maksimalno te da već od samog početka pokažu da ciljaju na 1. mesto u grupi.

D2-4 @1,55 (domaćin postiže od 2 do 4 gola na utakmici)


20:45 Seltik – PSŽ (grupa B)

Seltik je i pored izostanaka najefikasnijih igrača ipak ostao dosledan sebi te iz utakmice u utakmicu priređuju prave fudbalske spektakle sa velikim brojem golova. U Škotskoj su i dalje neuzastvljivi, svakako da teže i ove sezone da ostanu na minimalnom broju izgubljenih bodova i maksimalnom broju postigutih golova, kao što su prošle sezone postigli preko 100 njih. Ekipa koja ima dugogodišnju istoriju igranja u Ligi Šampiona svakako da će i ovog puta težiti da ostvari solidan ili pak vrlo dobar učinak te da se plasira makar u završnu etapu Lige Evrope. Jednostavno, kvaliteta za to imaju, ali žreb ih nije poslužio te će voditi ogromnu borbu oko 3. pozicije sa Anderlehtom. Za sada će imati mnogo težak zadatak jer ih već danas očekuje vatreno krštenje protiv PSŽa-.

PSŽ je nakon dolaska Nejmara i Mbapea praktično postao ono što je bio tokom perioda igranja Ibrahimovića – ekipa kojoj u Ligi 1 niko ne može ništa, a sve to bi morali da prenesu na Ligu Šampiona jer bi tokom veoma aktivnog prelaznog roka finansijska stimulacija koja stiže iz ovog takmičenja svakako pomogla. Sigurno da je PSŽ pored Bajerna najveći favorit za plasman u završnu fazu, šanse da otkinu bodove Anderlehtu dosta su velike, a istovaži i za ekipu Seltika, koja iako igra kod kuće ima minimalne šanse da sačuva svoj gol pred triom MCN.

Iz svega gore navedenog dolazimo do zaključka da ne treba da očekujemo ništa drugo nego još jednu ubedljivu pobedu PSŽ-a. Seltik je navikao da igra ofanzivnog odakle i dolazi veliki broj pogodaka, ali u Škotskoj jednostavno nema ekipa koje mogu da koriste slobodan prostor što bi svakako PSŽ mogao i mora da uradi.

DGG @1,65 (gost daje bar po 1 gol u oba poluvremena)


Tipovi i kvote preuzeti su iz kladionice MAXBET

Svaki predlog predstavlja lično mišljenje urednika i šanse za prolazak nisu 100% sigurne. Ukoliko prepišete to radite na sopstvenu odgovornost, a mi Vam želimo svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje