petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona: Olympiacos Piraeus – Manchester City (najava i prognoza)

Olympiacos Piraeus i Manchester City sastaće se večeras od 18:55 po našem vremenu u okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona, a ove dve ekipe se takmiče u okviru grupe C, zajedno sa Portom i Marsejom. S obzirom na to da Marsej ima 0 bodova iz prva tri kola, za očekivati je da se Olimpijakos bori za to 3. mesto, ako ne i za 2. mesto, uz malo sreće i uz dobre rezultate. Olimpijakos je savladao Marsej rezultatom 1:0, potom je izgubio od Porta 2:0 i od Sitija 3:0, a sada ga čekaju 2 meča kod kuće, upravo protiv tih rivala. Siti je rutinski slavio na svakoj utakmici, ima gol razliku 9:1, a jedini gol je primio od Porta.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

U prvenstvu grčke Olimpijakos je lider, ali ga uz korak prate Aris i PAOK, gde Aris ima isti broj bodova, a PAOK bod manje, ali i utakmicu više. Olimpijakos ima skor 6-1-0 i gol razliku 15:1, gde je jedini gol primio upravo na tom remiju. Neumesno je i porediti kvalitet grčke lige sa engleskom ligom, ali Siti zaista igra jako slabo ove sezone, gde zauzima tek 13. mesto na tabeli. Liga šampiona mu, ide odlično, ali u grupi, u kojoj, objektivno, ima najveću šansu za prolaz, Možda će Gvardiola i da kalkuliše, te da u ovom, ili nekom narednom kolu, menja sastav. Ipak, sigurno da već vide nokaut fazu, a fokus mora da ostane i na ligi, gde su daleko od očekivanog.

Očekivani sastavi – Printscreen/Whoscored.com

Više problema sa izostancima imaju domaći, ali treba imati u vidu i poraz Sitija od Totenhema za vikend, te će sigurno Gvardiola biti izričit na tome da gostujući fudbaleri moraju da idu na pobedu. Da je za očekivati da gosti slave, jeste, ali ne možemo da budemo sigurni u goleadu, pogotovo u ovim ranijim terminima, gde rezultati nisu uvek onakvi kakve bismo mogli da očekujemo. Mi ćemo probati sa dosta rizičnijom varijantom, gde predlažemo pobedu gosta uz maksimalno 3 gola na meču, a isti tip se plaća kvotom 2,12. Sigurno da će Grci težiti ka tome da što duže sačuvaju svoju mrežu, a u prvenstvu su pokazali da su u tome i više nego fenomenalni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje