četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona- POLUFINALE – Real Madrid vs Atletico Madrid

Danas nas očekuje prvi meč polufinala, derbi Madrida i utakmica kojoj se raduju u oba dela ovog španskog grada, a sastaju se ekipe Real Madrid i Atletico Madrid, meč počinje od 20:45

Stadion Santiago Bernabeu, mesto odigravanja susreta

PUT REALA DO POLUFINALA: Real Madrid je takmičenje u Ligi šampiona započeo u grupi sa Sporting Lisabonom, Dortmundom i Legiom i ostvario skor u grupi 3-3-0, uz veliki broj datih i primeljenih golova (16:10). U osmini finala ih je čekala ekipa Napolija koju su izbacili pobedama od 3:1 na obe utakmice. U četvrtfinalu još teži zadatak, ekipa Bajern Minhena, koju su madriđani savladali 1:2 u Minhenu, da bi u regularnom delu na svom stadionu bili poraženi istim rezultatom, ali su brojnim čudnim odlukama mađaraskog sudije Kašaia, ipak postigli tri gola u produžetku i plasirali se u ovo polufinale.

ODSUTNI IGRAČI: Pepe (13/2 odbrana), Coentrao (2/0 odbrana), Bale (19/7 napad).

IZJAVA TRENERA REALA, ZINEDINA ZIDANA: ,,Znamo važnost prve utakmice i ne mislimo na revanš. Moramo da pokušamo odigramo kako treba od početka do samog kraja meča. Naši navijači su uvek uz nas, a od njih samo tražimo podrušku kao protiv Valensije za vikend kada su nam zaista puno pomogli. Prisustvo naših navijača je samo bonus. Potrebni su nam. Znamo šta treba da uradimo u polufinalu. Ovaj meč će se razlikovati i za nas i za Atletiko od prethodnih koji smo odigrali. Ovo je meč koji se sastoji iz dva dela, a mi smo motivisani da odigramo dobro ovo polufinale i da prođemo do samog kraja takmičenja. Prošlost ne znači ništa i moramo da damo svoj maksimum da bi bili u finalu“ 

Očekivana postava Reala: K.Navas – Carvajal, S.Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro, Modrić, Kroos, Isco – C.Ronaldo, Benzema.


PUT ATLETIKA DO POLUFINALA: Atletiko se u grupnoj fazi našao sa ekipa Bajern Minhen, Rostov i PSV, i posle kraja prvog kruga, ostvario je skor 5-0-1 i gol razliku 7:2. Za razliku od svog današnjeg protivnika čiju su svi mečevi u grupi zavšreni sa tri i više golova, mečevi Atletko Madrida su završeni 0-2 gola pet puta, a samo jednom je viđeno tri gola. U osmini finala je savladana ekipa Bajer Leverkusena i to pobedom na gostovanju 2:4 i nerešenom utakmicom 0:0 na domaćem terenu. U četrvrtfinalu sastali su se sa Lesterom gde su slavili 1:0 na domaćem terenu, dok su na gostovanju odigrali 1:1 i našli se u polufinalu.

ODSUTNI IGRAČI VEČERAS: Juanfran (23/0 odbrana), Gimenez (16/0 odbrana), Vrsaljko (14/0 odbrana), Fernandez (3/0 sredina)

IZJAVA TRENERA ATLETIKO MADRIDA, DIEGO SIMEONE:,, Očekujem da Real počne meč veoma jako, pokušaće da nas nadigraju od prvog minuta sa intenzitetom koji će nametnuti njihovi igrači. Moraćemo da vodimo meč na način kako nama odgovara, kako bi se lepše osećali. Ovo će biti sudar dva velika tima. Sastav koji ću suprotstaviti Realu biće tim koji će igrati srcem za svakog navijača Atletiko Madrida.“

 

Očekvina postava Atletiko Madrida: Oblak – Lukas, Savić, Godina, Felipe Luis – Koke, Gabi, Saul, Carrasco – Gameiro , Griezmman


Međusobni mečevi: Ukoliko pogledamo poslednjih 10 međusobnih mečeva ovih timova, Real je slavio 3 puta, 4 puta je bilo nerešeno (jedan meč od tih je slavio Real posle penala) i 3 puta je slavio Atletiko Madrid. Najčešće je bila prolazna kladioničarska igra 2-4 gola koja je prošla na 7 od 10 mečeva.

Očekuje nas fenonemalna duel, u kojem ćemo videti puno duela koji mogu da odluče pobednika ovog dvomeča, očekujemo da Real napadne jako od početka meča, ali da će Atletko umeti da se odbrani i donekle nametne svoje ritam. Nezahvalno je prognozirati ovakve mečeve ali smo mi odlučili da vam predložimo da odigrate specijal i kladite se da će na meču biti više od 6,5 kartona ( ako gledamo poslednjh pet susreta ovih timova, bilo je 5,6,8,7,10 žutih kartona, tako da je ova granica bila pređena tri puta), kvota na više kartona je 2,11, meč će suditi engleski sudija Atkinson, a mi se nadamo da će biti lake ruke, kada su u pitanju žuti kartoni!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje