petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona – predlozi za klađenje (8. Decembar)


  1. Na klupi Crvenih Đavola proteklog vikenda našao se Ralf Ragnick koji je trijumfalno debitovao. Međutim, navijači Uniteda sigurno da nisu bili zadovoljni sa mršavih 1:0 protiv Crystal Palace gde su gosti čak mogli i prvi do gola. Smatramo da će Manchester postići makar 2 gola iako im utakmica rezultatski apsolutno ništa ne znači. Trener jeste najavio izmene i da će dati šansu mlađim igračima i onima koji manje igraju, ali odbrana švajcaraca je bušna kao sir.


  2. Baš kao i Unitedu, ni Juventusu rezultatski za plasman u 2. kolo ništa ne znači današnji meč. Ipak, bitno im je jedino sa kog mesta će se plasirati u naredno kolo. Trener domaćih je najavio Dybalu u špicu, dok je Tomason izjavio kako neće moći da računa na 5 startera. Smatramo da će švedska ekipa igra opušteno nakon osvajanja 2. titule za redom u domaćem šampionatu i da će tom prilikom primiti najmanje 2 gola.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje