četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona (preliminarna runda kvalifikacija): Tre Fiori – Linfield (najava i prognoza meča)

Na stadionu „Colovray Stadium“ u Nionu, sastaće se danas od 15 časova po našem vremenu Tre Fiori i Linfield u okviru preliminarne runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Ovo je prvi od dva polufinalna preliminarna meča, a igraće se bez revanša, kako bi kvalifikacije mogle da budu završene u odgovarajućem roku.

Tre Fiori je ekipa iz San Marina, njihova tržišna vrednost se procenjuje na 475.000 evra, a svim kladioničarima poznati su po kvalifikacijama za Ligu Evrope. Na leto 2018. godine, tj. u kvalifikacijama za sezonu 2018/19 igrali su sa Bala Town-om, koji su u dvomeču savladali, ali su ispali u 1. kolu kvalifikacija od Rudara uz ukupnih 10:0. Prošle sezone ih je u preliminarnoj rundi eliminisao Klaksvik sa Farskih Ostrva. Ove godine će imati treće uzastopno učešće, ali ovog puta u okviru Lige šampiona. Pre tog perioda, kroz sezone 2009/10, 2010/11 i 2011/12, Tre Fiore je igrao i u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali bez većeg uspeha.

Linfield je ekipa iz Severne Irske, imaju iskustva i u Ligi šampiona, i u Ligi Evrope, kada je reč o kvalifikacijama, naravno. Prošle sezone Linfield je u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona ispao od Rosenborga, ali je u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope savladao HB Torshavn, u 3. Sutjesku, da bi u 4. ispao od Qarabaga, iako je bio nadomak grupne faze Lige Evrope. Dakle, ekipa koja u velikoj meri ima potencijala, što dokazuje i u sezonama iza nas. Njihova tržišna vrednost se procenjuje na oko 1.380.000 evra.

Treba biti objektivan i reći da je razlika u kvalitetu liga ove dve ekipe ogromna. Takođe, razlika u kvalitetu je nepremostiva i sve osim pobede gosta bilo bi iznenađenje. Takođe, s obzirom na to da se igra na neutralnom terenu i da zvanično sezona tek polako počinje, ne nadamo se goleadi. Mi tipujemo „2&0-3“ po kvoti 2.20.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje