sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona: Prishtina – Inter Escaldes (najava meča i predlog za klađenje)

Pisali smo o ovim ekipama i u okviru polufinala preliminarnog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a večeras će se od 20 časova po našem vremenu sastati Prishtina i Inter Escaldes na stadionu „Elbasan Arena„.

U polufinalu, Prishtina je savladala ekipu iz San Marina, Folgore, rezultatom 2:0, iako su u tom susretu važili za apsolutnog favorita. Ipak, početak sezone, neuigranost i vrlo verovatno teški uslovi za igru, uticali su na to da sve do kraja utakmice vode sa svega 1:0, da bi konačnih 2:0 postavili tek u sudijskoj nadoknadi 2. poluvremena. Tako, ekipa koja vredi najviše od sve 4 koje su učestvovale u pretkolu, ima put do finala, gde su i dalje favoriti.

Fudbal ne bi bio fudbal, kada ne bi bilo iznenaženja. Inter Escaldes je tako došao do svoje prve pobede na evropskim takmičenjima i iznenadio sve koji su pratili ovu utakmicu. Igrali su tvrdo, zatvoreno, držali loptu u nogama i dozvolili protivniku svega 1 šut u okvir gola.

Uvodne utakmice gotovo uvek su neefikasne, igrači su van forme i igraju obazrivo, a za ekipe kalibra kao što su Prishtina i Inter Escaldes, učešće u 1. kolu kvalifikacija je premija. Stoga, verujemo da će igrati obazrivo, ali favoritu dajemo malu prednost, te predlažemo igru „1X&0-3“ po kvoti 1.60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje