četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: revanš mečevi 3. kola – najave i prognoze (1. deo)

Tokom prošle nedelje odigrane su uvodne utakmice 3. kola ovosezonske Lige Šampiona, a sada je pred nama i odigravanje preostalih revanš susreta. U ovom članku predstavićemo Vam najavu i predlog za prvih 7 večerašnjih utakmica, a nadamo se da ćemo imati uspeha kao i u prethodnim najavama za LŠ i LE.


19:00 APOEL (Kipar) – Vitorul (Rumunija)

(prva utakmica: Vitorul – APOEL – 1:0)

Vitorul je tokom prve utakmice bio dominantnija ekipa u svakom segmentu igre i velika je sreća po igrače APOEL-a što je poraz bio minimalan i što su domaćini na kraju krajeva imali slabiju realizaciju nego inače. Vitorul je tokom tih 90 mintua ka golu protivnika uputio čak 16 šuteva, ali samo 3 puta pretnje su bile opasije. Sa druge strane, APOEL je zapretio svega 6 puta, ali 2 šuta u okvir gola nisu bila dovoljna za pogodak. I pored toga, već danas se očekuje da Kiprani bar na svom terenu krenu na sve ili ništa, a veoma nezgodna klima uticaće svakako na rumunskog predstavnika koji je u poslednjoj utakmici zabeležio poraz od Dinama iz Bukurešta u okviru rumunske Lige 1. Mislimo da su veoma male šanse  da se loša igra APOEL-a iz prve utakmice ponovo i danas, te očekujemo koliko-toliko kontrolisanje igre od strane Kiprana, ali i defanzivniju orijentaciju Rumuna.

1X&0-3 @1,45 (pobeda domaćina ili remi uz 3 ili manje golova na utakmici)


19:00 BATE Borisov (Belorusija) – Slavija Prag (Češka)

(prva utakmica: Slavija Prag – BATE Borisov – 1:0)

Svakako se očekivalo da praška Slavija u prvom susretu nametne svoj ritam igre pre svega zbog ogromnih ulaganja u ekipu i dovođenja više nego kvalitetnih pojačanja. Iako su terenom dominirali sa čak 76% poseda lopte i čak 23 šuta ka golu protivnika (od čega 10 u okvir) jedini pogodak postigli su ipak sa bele tačke. BATE Borisov je uspeo svega 3 puta da bude opasan, ali ni taj 1 opasniji šut nije predstavljao pretežak zadatak za golmana Lastuvku. Svakako da Slavija još uvek nije rešila pitanje prolaska, BATE će sigurno pokušati da pred svojim navijačima napravi prekoret, a te će Česi ipak morati da postignu bar taj 1 pogodak ne bi li koliko-toliko mirnije priveli utakmicu kraju. Pravu borbu očekujemo tek nakon ispitivanja protivnika u prvih 45 mintua što je logično s’ obzirom da je veliki ulog u pitanju, pa mislimo da je ova kvota pravi poklon za ovaj opseg golova.

2P1-3 @1,40 (od 1 do 3 gola u drugom poluvremenu)


19:00 CSKA Moskva (Rusija) – AEK Atina (Grčka)

(prva utakmica: AEK Atina – CSKA Moskva – 0:2)

Moskovljani su praktično sa “pola gasa“ uspeli da postignu 2 pogotka protiv aktuelnog grčkog vicešampiona, a s’ obzirom da Akinfejev ni jednom nije savladan u Rusiju se vraćaju sa praktično stopostotnim šansama za prolazak u narednu fazu. Iako je u tom prvom susretu igra bila izjednačena, bar što se tiče statistike, CSKA je delovao dosta stabilnije i svega 4 opasnija šuta uspeo da pretvori u 2 pogotka. AEK ni pored 15 šuteva ka golu protivnika nije uspeo da bude previše opasan, a svakako da se danas očekuje bar da će pokušati da se brzim pogotkom eventualno vrate u igru. Pitanje je koliko će na to biti spremni ako uzmemo u obzir dužinu puta i temperaturnu razliku, kao i motivaciju uopšte. Rusi su svakako kvalitetnija i uigranija ekipa bar u ovom trenutku i bilo bi ogromno iznenađenje kada bi danas pretrpeli poraz.

1 @1,60 (pobeda domaćina)


19:45 Istanbul Bašakšehir (Turska) – Klub Briž (Belgija)

(prva utakmica: Klub Briž – Istanbul Bašakšehir – 3:3)

U prvoj utakmici imali smo priliku da gledamo pravi fudbalski spektakl, gde je uz ogroman broj golova moglo da se desi i ogromno iznenađenje s’ obzirom da je do 80. minuta Istanbul imao prednost, i to nakon preokreta. Svakako da je malo ko očekivao da će Klub Briž imati svega 6 šuteva ka golu protivnika i to na svom terenu, a da će ekipe iz Istanbula pretiti čak 15 puta, od čega 6 opasnije. Sigurno je da nas i danas očekuje nastavak borbe, belgijski klub je svakako i previše kvalitetan da bi dopustio ispadanje u 3. kolu dok Turci svakako žele plasman u narednu fazu, pogotovo zbog činjenice da imaju 3 gola u gostima i da su neverovatno dobro odigrali tu utakmicu.

GG @1,60 (obe ekipe postižu bar po 1 gol)


20:00 Kopenhagen (Danska) – Vardar (Makedonija)

(prva utakmica: Vardar – Kopenhagen – 1:0)

Vardar je napravio ogromno iznenađenje pobedivši u prvoj utakmici, a svakako da su tokom svih 90 minuta bili dominantnija ekipa, sa većim posedom lopte, više šuteva, akcija i tako dalje. Sve, ali sve je bilo na strani ekipe iz makedonske prestonice, a svakako da su šanse minimalne da Kopenhagen ponovo katastrofalno izdanje iz prvog susreta, tim pre što danas igraju na svom terenu. Istina, nisu Danci u toj utakmici ni bili toliko loši s’ obzirom da su ka golu protivnika uputili 11 šuteva, ali jednostavno Vardar je bio dosta bolji i zasluženo su došli do trijumfa. Odmah nakon te utakmice Kopenhagen je zabeležio remi sa Hobroom u 3. kolu šampionata Danske, te su sada i više nego spremni da naprave preokret protiv Vardara. Mislimo da je razlika u kvalitetu ogromna i očekujemo da će igrači Kopenhagena dokazati zašto su jedna od najkvalitetnijih ekipa u tom delu Evrope.

1 @1,50 (pobeda domaćina)


20:15 Viktorija Plzenj (Češka) – FCSB (Rumunija)

(prva utakmica: FCSB – Viktorija Plzenj – 2:2)

Češki predstavnik je u prvu utakmicu ušao kao autsajder, ali su tokom tih 90 minuta to oštro demantovali, s’ obzirom da su koristili sve iole ozbiljnije prilike što su imali, iako su ka golu protivnika uputili 6 šuteva (svih 6 u okvir). Steaua je očekivano u dominirala terenom u određenom periodu, posebno nakon prvih 45 minuta, ali loša završnica na uvodu utakmice uticala je na to da su morali da jure rezultat. Svakako da Viktorija sa ta 2 pogotka ima veće šanse za plasman u narednu fazu, ali ipak je sigurno da će pokušati da postignu bar taj 1 gol na svom terenu i nakon toga potpuno zatvore utakmice, a ako se to desi svakako da ćemo imati priliku da vidimo veliki broj kartona kao i u prvom susretu. Mislimo da poneseni kvalitetnim izdanjem u prvoj utakmici igrači Viktorije i danas mogu da odrade isto toliko dobar posao.

1P0-1&2P0-3 @1,45 (0 do 1 gola u prvom pol. i 0 do 3 gola u drugom pol.)


20:15 Jang Bojs (Švajcarska) – Dinamo Kijev (Ukrajina)

(prva utakmica: Dinamo Kijev – Jang Bojs – 3:1)

U prvoj utakmici imali smo priliku da gledamo čistu demonstraciju sile od strane ekipe kijevskog Dinama. Praktično je u toj utakmici sve bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta pošto su precizni bili Jarmolenko i Mbokani, a tek u 3 minuta zastavnog vremena imali smo priliku da vidimo po gol Dinama i Jang Bojsa. Svakako da će zadatak Ukrajinaca na ovoj utakmici biti da ne prime gol, dok Švajcarci ne moraju da postignu 1 već čak 2 gola što može da predstavlja ogroman problem protiv ekipe kao što je Dinamo, iako će se utakmica igrati na veštačkoj podlozi. Dolaskom Hackeviča na klupu Dinama “plavo-beli“ više nego ikad pre prilike preko kontra-napada koriste na najbolji mogući način i svakako da će to protiv ekipe koja mora da napada od prvog minuta svakako da znači. Očekujemo pre svega defanzivnu postavku ukrajinskog predstavnika, a samim tim broj golova na ovoj utakmici svodi se na minimalu.

0-3 @1,55 (od 0 do 3 gola na utakmici)


Kakva su Vaša očekivanja za ove utakmice? Da li mislite da ćemo videti par iznenađenja?

Tipovi i kvote preuzeti su iz kladionice Maxbet


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje