petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Pobede gostiju uz golove!

29. juna počinju takmičenja u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Na programu je čak 50 utakmica koje se igraju u različitim terminima od 14:00 do 21:15. Na većini mečeva su domaćini veliki favoriti, ali se tu izdvajaju i nekoliko mečeva u kojima gosti imaju tu ulogu. Predlozi: 

19:00 UE Santa Coloma (And) – Osijek (Cro) 2 i 4+ kvota @2.15 (Na žrebu za 1. kolo Osijek je imao možda i najviše sreće. Izvukli su tim koji je prvenstvo Andore završio na trećem mestu sa 12 bodova manje od lidera. U zadnja četiri meča u prvenstvu Andore vezali su tri poraza. Osijek prošle sezone četvrti u Hrvatskoj, ali sa čak 22 boda više od Lokomotive iz Zagreba, koja je prvenstvo završila na 5. mestu. Raduju i pobede Osijeka u pripremnim utakmicama nad Krškom 3:1 i Dinamom iz Bukurešta 4:1).

20:00 Bala Town (Wal) – Vaduz (Lie) 2 i 4+ kvota @2.60 (Bala Town je prvenstvo završila kao treća, ali sa ogromnim zaostatkom u odnosu na TNS, koga je pobedila u finalu kupa sa 2:1. Vaduz poslednji u Švajcarskoj 1. ligi, ali u Liheštajnu bez premca. Liga Velsa je po kvalitetu mnogo ispod Švajcarske lige, a stil igre dva tima, a naročito gostujuće ekipe nagoveštava golove).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje