sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope (najava utakmice): Borussia Dortmund – Salzburg

Borusija iz Dortmunda će da ugosti austrijski Salzburg u okviru prvog termina, tačnije od 19 časova po našem vremenu, a biće ovo veoma interesantna utakmica u kojoj kladionice favorizuju domaću ekipu. Utakmica će da se odigra na stadionu „Signal Iduna Park“ u Dortmundu.

Borusija se trenutno nalazi na 3. mestu u prvenstvu uz čak 21 bod manje u odnosu na prvoplasirani Bajern, dok drugoplasirani Šalke ima svega bgod više u odnosu na ekipu iz Dortmunda. Sa druge strane, Salzburg je vodeći tim u prvoj ligi Austrije sa čak 10 bodova više u odnosu na Šturm iz Graca. Uz to, forma Salzburga zaista nije nešto što bi trebalo da se potceni, s obzirom na to da je ova ekipa na poslednjih 11 utakmica slavila čak 10 puta, a uz to je taj jedan put igrala nerešeno sa Real Sosijedadom.

Ono što na neki način muči Dortmund večeras jesu izostanci, kojih će biti dosta. Za nemački tim neće igrati Andriy Yarmolenko (32/9 – sredina), Sebastian Rode (4/0 – sredina), Erik Durm (5/0 – odbrana), Shinji Kagawa (29/8 – sredina), Raphael Guerreiro (17/4 – odbrana), Manuel Akanji (31/2 – odbrana) i možda Jadon Sancho (6/0 – sredina). U taboru gosta neće biti izostanaka pred ovaj susret.

Postave bi mogle da budu sledeće. Za Dortmund: Burki – Schmelzer – Toprak – Sokratis – Piszczek – Dahoud – Weigl – Schurrle – Reus – Pulišić – Batshuayi. Za Salzburg: Walke – Lainer – Ramalho – Caleta-Car – Ulmer – Haidara – Samassekou – Berisha – Wolf – Dabbur – Hee-Chan.

Mišljenja smo da je precenjen kvalitet Dortmunda u ovoj utakmici, tačnije da su kvote postavljene tako kao da je Salzburg totalno amaterski klub. Ako uzmemo u obzir to da je bez izostanaka, te da u prvenstvu igra krajnje odlično, ovo je po nama sve samo ne laka pobeda Borusije iz Dortmunda. Naš predlog za klađenje je tip „DA2“ po kvoti 1.55, odnosno da gost postiže barem jedan gol na utakmici.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje