četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lil nastavlja sa stvaranjem novog tima, stiglo i 9 pojačanje!

Edgar Ie, mladi reprezentativac Portugala, postao je danas deveto pojačanje u ovom prelaznom roku za ekipu francuskog Lila, u koji stiže iz portugalskog Belenenseša, a ugovor je potpisan na 5 godina.

Edgar Ie rođen je u jednoj od bivših afričkih kolonija Portugala-Gvineji Bisao, ali je kao jako mlad fudbaler stigao u akademiju Sportinga iz Lisabona. U Barselonu B prelazi 2012-te godine za 1,75 miliona evra, a za Barselnonu B je odigrao 48 mečeva. Usledio je odlazak u Viljareal B, a posle samo godinu dana u Belenenseš, gde je prošle sezone odigrao 12 mečeva, a pažnju na sebe skrenuo je dobrim igrama na nedavno završenom Prvenstvu Evrope za mlade selekcije gde je branio boje Portugala, za ovu selekciju nastupao je 12 puta i postigao 2 gola.

O dolasku ovog igrača u Lil, sportski direktor ovog kluba je rekao: ,,On je igrač sa čijim kvalitetima sam upoznat još od vremena u Barseloni. Danas je pravi trenutak da dođe kod nas. On ima sve kvalitete potrebne za ovu poziciju centralnog defanzivca. To je divna akvizicija koji se savršeno uklapa u našu politiku dovođenja mladih talenata. Želim da se zahvalim Edgaru za njegovo opredeljenje da nam se pridruži, jersu ga tri najveća Portugalska kluba želela. On je motivisan da dođe kod nas, veoma sam srećan zbog toga.“

O dosadašnjim pojačanjima Lila pročitajte na sledećem linku: Lil doveo 8 pojačanja!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje