petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lil „pazario“ u Belgiji

Lil je pre nekoliko nedelja „prodao“ svoj najboljeg golgetera – Viktora Osimena za 70 miliona eura (plus bonusi) u redove Napolija, te je francuski klub morao da pronađe adekvatnu zamenu.

Na kraju, izbor je „pao“ na talentovanog reprezentativca Kanade – Džonatana Dejvida. Radi se o fudbaleru koji ima svega 20 godina, igra na poziciji napadača, a visina transfera iznosi 32.500.000 eura koliko pripada belgijskom klubu, Gentu. Perspektivni fudbaler je ugovorio saradnju do 30. juna 2025. godine i zadužio je dres sa brojem 9.

 

„Veoma sam srećan. Radujem se što sam stigao u Lil. Veoma mi se dopao projekat koji mi je predstavio trener ekipe, Kristofer Galtier. Radi se o izuzetno dobrom timu koji ima sjajne pojedince. Želim da igram i da napredujem, te verujem da je ovo pravo mesto za mene. Jedva čekam da zaigram pred navijačima Lila“, kazao je Dejvid.

Kanadski reprezentativac je skrenuo veliku pažnju na sebe, nakon sjajnih partija u dresu Genta u minule dve sezone, gde je na 95 odigranih duela postigao 48 pogodaka i ostvario 20 asistencija.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.losc.fr/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje