četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lil potpisao osmoricu novih igrača!

Fudbalski klub Lil rešio je da se vrati na staze stare slave i u toj nameri, angažovao je Nicolasa Pepe-a iz Anžea, Thiago Mendesa i Luiz Araujo-a koji stižu iz Sao Paola, a igrača koji je prošlu sezonu proveo u Lilu na pozajmici, Xekom, potpisan je novi ugovor i on je otkupljen od Brage za 5 miliona evra.  Uz njih klub je pojačalo i nekoliko mladih igrača i to: Dabila i Boukholda stižu iz mladog tima Monaka, Ballo-Toure dolazi iz mladog tima PSŽ-a, dok je iz Burkine Faso, stigao reprezentativni golman Kouakou Koffi.

Nicolas Pepe je rođen u Francuskoj, ali ima državljanstvo i Obale Slonovače za koju je i nastupao na 3 susreta. Igra na poziciji desnokrilnog napadača, a u svojoj karijeri nastupao je za Anže i Orelan. U prošloj sezoni nastupao je na 47 utakmica, postigao 3 gola uz 2 asistencije. Vrednost transfera je 10 miliona evra, a sa igračem je potpisan ugovor do 2022.godine

Thiago Mendes stiže iz Brazila i ovo mu je prvi dolazak u Evropu. Nastupa na poziciji defanzivnog veznog fudbalera, a svoju karijeru započeo je u Goiasu iz kojeg kasnije prelazi u Sao Paolo. U ovom klubu je odigrao 89 utakmica, postigao 4 gola uz 4 asistencije. Vrednost transfera ovog igrača je 9 miliona evra, a on je isto kao i Pepe potpisao ugovor do 2022.godine.

https://twitter.com/FutebolMercado/status/880891250697797632

Luiz Araujo takođe po prvi put napušta domovinu i dolazi u neku od evropskih liga, nastupa na poziciji levokrilnog napadača, a karijeru je počeo upravo u Sao Paolu, koji ga je slao jednu sezonu u ekipu Novohorizonte na pozajmicu. Do sada je odigrao 27 mečeva za najjači tim Sao Paola, postigao je 4 gola i zabeležio 3 asistencije. Vrednost transfera je 10,5 miliona evra. 

Videćemo da li će do kraja prelaznog roka biti još dolazaka, ali već sada se može reći da se sprema neki novi Lil!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje