utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lille – St.Etienne

Prva utakmica u sklopu 20. kola francuskog prvenstva „Ligue 1“ odigraće se na „Stade Pierre-Mauroy“ domu fudbalera Lila, na kojem će ugostiti tim St.Etijena. Domaćini u ovaj meč ulaze sa pozicije broj na 12 na tabeli, dok su gosti trenutno osmoplasirani tim prvenstvene lestvice.

Trener Lila, P.Collot na raspolaganju na predstojećoj utakmici neće imati : Y.Bissouma, N.De Preville, R.Mavuba, R.Mendes, H.Mendyl, M.Obbadi, N.Sliti i S.Sunzu, dok sa druge strane predvodnik St.Etijena, C.Galtier u svom timu neće računati na : F.Pogba, O.Selnaes, L.Lacroix, R.Beric i S.Ruffier.

Lil je pred svojim fanovima u dosadašnjem delu sezone odigrao 10 utakmica na kojima je ostvario 5 pobeda, 4 poraza i 1 remi uz 13 datih i isto toliko primljenih pogodaka. Sa druge strane ekipe St.Etijena na 9 gostovanja tokom ove sezone ostvarila je 2 pobede uz 4 poraza i 3 nerešena susreta, sa negativnom gol razlikom 8:11.

Na poslednjih 10 prvenstenih deula između ovih rivala, uspešniji je tim Lila koji je ostvario 5 pobeda nasuprot 3 trijumfa St.Etijena, a 2 susreta su završena bez pobednika.

Book-makeri prednost na ovom duelu daju domaćem sastavu Lila sa kvotom za njihov trijumf u visini od @2.15, dok se eventualna pobeda gostiju plaća kvotom od oko @3.90, a za remi nudi se koeficijent u visini od @3.10.

Oba tima nisu zadovoljna zasigurno trenutnim plasmanom na tabeli, žele da budu u vrhu prvenstvene lestvice i tako izbore plasman u Evropu naredne sezone, tako da je pobeda i jednima i drugima itekako potrebna i dobrodošla u prvoj utakmici u Novoj 2017. godini. Ko će odneti pobedu, koliko golova će biti postignuto na ovom susretu, saznaćemo 13.01. od 20:45 kada počinje „okršaj“ između Lila i St.Etijena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje