utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Ljubimac“ Grobara priželjkuje povratak u Humsku

Senegalski napadač – Lamine Dijara (36) jedan je od najboljih stranaca koji su igrali u prvenstvu Srbije, te samim tim i u istoriji Partizana.

Senegalac je nastupao sa velikim uspehom za beogradske „crno-bele“ tokom pet sezona, svojim odličnim igrama stekao je velike simpatije navijača ovog kluba, te je sam Dijara izjavio da bi upravo pred „Grobarima“ želeo da završi svoju profesionalnu karijeru.

„Voleo bih da se vratim u Partizan. Da odigram barem još jednu sezonu, da slušam navijanje Grobara i da odem u penziju. Mnogi su dobili priliku da se vrate, pa želeo bih i ja da dobijem poziv. Znam da imam 36 godina i da misle da više nemam tu brzinu, ali u 16 metara mogu da budem veoma opasan. Mislim da bih i dalje bio među tri najbolja strelca. Razumem da se Partizan oslanja na mlađe fudbalere, jer njihovom prodajom klub i funkcioniše. Ipak, bilo bi sjajno kada bih ponovo obukao crno-beli dres“, kazao je Dijara.

Dijara je igrao u Humskoj od 2007. do 2012. godine, postigavši 75 pogodaka na 151. odigranom susretu. Sa „crno-belima“ osvojio je četiri titule prvaka Srbije, dva trofeja u nacionalnom Kupu, a u sezoni 2008/2009 poneo je epitet najboljeg strelca srpskog šampionata.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje