četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ljubiša Tumbaković objavio spisak reprezentacije Crne Gore

Selektor reprezentacije Crne Gore, Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača na koje računa za utakmicu protiv Poljske 26.marta (20:45) u Podgorici, na spisku se nalaze tri igrača i domaćih kluba dok svi ostali pozvani nastupaju van granica Crne Gore.

Na spisku se nalaze sledeći igrači: 

GOLMANI:

Mladen Božović (Zeta), Milan Mijatović (Dečić), Danijel Petković (MTK, Mađarska)

ODBRANA:

Marko Baša (Lil, Francuska), Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija),Žarko Tomašević (Ostende, Belgija), Aleksandar Šofranac (Rijeka, Hrvatska),Elsad Zverotić (Sion, Švajcarska), Risto Radunović (Budućnost), Filip Stojković(Minhen 1860, Nemačka), Adam Marušić (Ostende, Belgija)

SREDINA TERENA:

Nikola Vukčević (Braga, Portugal), Marko Bakić (Alkorkon, Španija),Aleksandar Šćekić (Genčeribrigli, Turska), Marko Vešović (Rijeka, Hrvatska), Damir Kojašević (Vardar, Makedonija), Vladimir Jovović (Spartak Subotica, Srbija), Marko Janković (Partizan, Srbija), Nebojša Kosović (Partizan, Srbija), Mirko Ivanić (BATE, Bjelorusija)

NAPAD:

napad: Stevan Jovetić (Sevilja, Španija), Fatos Bećiraj (Dinamo Moskva, Rusija),Stefan Mugoša (Karlsrue, Nemačka), Filip Raičević (Bari, Italjia), Luka Đorđević(Zenit, Rusija) i Mirko Vučinić (Al Džazira, UAE).

Marko Ivanić prvotimac BATE Borisova mogao bi da debituje za reprezentaciju Crne Gore, pošto je prihvatio da igra za ovu selekciju iako je rođen u Srbiji i igrao je za mlađe selekcije Srbije. O ovom igraču selektor Tumbaković je izjavio: ,,Ivanić je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da igra za reprezentaciju Crne Gore. U pitanju je vrlo talentovan i interesantan igrač koji se kao mlad odlučio za dokazivanje u inostranstvu, iako je kao igrač Vojvodine imao ponude Partizana i Crvene zvezde. Njegova idealna pozicija je iza napadača ali može da igra i na boku.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje