četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ljuti Messi: Zašto nas niste upozorili ranije?

Kapiten Argentine Lionel Messi bio je ogorčen onim što se dogodilo tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Brazila. Samo nekoliko minuta nakon početka utakmice u Resifeu, prekinut je nakon što je predstavnik lokalnih zdravstvenih vlasti ušao na teren i rekao da je došlo do kršenja protokola za utakmicu u pandemiji COVID-19. Problem je sa četvoricom igrača Gauchosa koji su lagali graničnim vlastima da nisu bili u Britaniji u poslednje dve nedelje.

Ovde smo već tri dana. Čekali ste da utakmica počne … Zašto nas niste upozorili ranije? „Ako se ništa ne dogodi, idite„, ogorčen je bio Messi.

Trener Lionel Scaloni reagovao je sa „Zašto niste došli u hotel?“

Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovanni Lo Celso i Christian Romero, koji igraju u Premijer ligi za Aston Villu i Tottenham, dali su netačne informacije pri ulasku u Brazil u petak. Prema trenutnim propisima protiv koronavirusa u južnoameričkoj zemlji, svako ko je boravio u Velikoj Britaniji u poslednjih 14 dana podleže obaveznom 14-dnevnom karantinu. Međutim, dotični igrači su lagali granične vlasti.

Međutim, istina je zablistala i danas je Brazilska zdravstvena agencija kontaktirala Ministarstvo unutrašnjih poslova i izdata je naredba o izručenju navedenih igrača. Nekoliko sati pre utakmice argentinski hotel bio je okružen policijom, ali su posle pregovora i intervencije CONMEBOL -a gosti ostali sami. Tri od pomenutih igrača su izašli na teren kao deo startnih 11.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje