petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LOGITECH G LANSIRAO PRO X WIRELESS GEJMING SLUŠALICE

Logitech G je lansirao LIGHTSPEED Wireless verziju svojih proslavljenih PRO X Gaming slušalica dizajniranih za najbolje svetske esportiste.

Logitech G, Logitechov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme je danas predstavio Logitech G PRO X LIGHTSPEED Wireless gejming slušalice. Nove PRO slušalice sa sobom nose vrhunsku LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju, koja je integrisana na čuvenim slušalicama koje su dizajnirane kako bi ispunile sva očekivanja najelitnijih esport profesionalaca.

‘’Volim svoje PRO X slušalice, ali bih voleo da imaju bežičnu verziju’’, izjavio je Soren ‘’Bjergsen’’ Berg, član TSM-ove League of Legends ekipe. ‘’Konačno mi se i ta želja ostvarila’’.

Pro X Wireless slušalice, zasnovane na već poznatom Pro x Gejming dizajnu su napravljene od materijala visokog kvaliteta i pružaju naprednu komunikaciju i precizan audio signal. Pro X LIGHTSPEED bežične slušalice su opremljene 2.4 GHz LIGHTSPEED tehnologijom koja obezbeđuje najmanju latenciju, sadrže bateriju koja traje preko 20 sati i funkcionišu na razdaljini do 13 metara.

‘’Pro X Wireless gejming slušalice su veoma važan adut naše kolekcije pro gejming slušalica’’, izjavio je Kris Pejt, Logitech G Pro Line menadžer. ‘’Pro X Wireless gejming slušalice profesionalnim igračima i budućim zvezdama daju ultimativno bežično iskustvo, koje im obezbeđuje kvalitet, jasnu komunikacija i udobnost koja im je neophodna, bez ikakvih kablova i ograničenja’’.

Nove slušalice takođe sadrže i napredni Blue VO!CE softver za besprekoran kvalitet zvuka, preciznu komunikaciju tokom igre ili strima, PRO-G 50 mm drajver za jasan audio, next-gen DTS 7.1 surround sistem za bolju prostornu orijentaciju i udobne jastučiće koji će vam omogućati da duge trening sesije provedete u potpunom komforu.

Cena

Logitech G Pro X Wireless LIGHTSPEED gejming slušalice će biti na tržištu od avgusta 2020. godine i u Evropi će se prodavati po ceni od €199,99. Za više informacije posetite naš sajt, blog ili nas kontaktirajte preko @LogitechG.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje