sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Čardžers – Kanzas Siti Čifs – Najava meča

U okviru druge runde NFL šampionata snage će odmeriti divizijski rivali Los Anđeles Čardžersi i Kanzas Siti Čifsi. Kladionice favorizuju Kanzas sa kvotom 1,30 i to je ako nas pitate sasvim realna kvota.

Čardžersi su u prvoj rundi savladali Sinsinati Bengalse sa 16:30. Bila je to jedna mučna utakmica za gledanje, a da je bilo malo više sreće Bengalsi su taj meč mogli i dobiti. Mladi kvoterbek Bengalsa Džo Burou je sjajno vodio poslednji napad za pobedu, ali džaba kada je kiker Bengalsa promašio sa 30 jardi fild gol i samim tim produžetak. Slobodno se može reći da su se Čardžersi izvukli na toj utakmici, jer generalno gledano nisu bili bolji rival na terenu.

Odbrana je po očekivanju uradila sjajan posao, ali napad je bio baš slab. Tajrod Tejlor jeste imao korektne brojke, ali za nešto više mora mnogo bolje. Pogledajte samo kako su Klivlend Braunsi iskoristili sve mane u odbranu Bengalsa i sve će vam biti jasno.

Sa druge strane Čifsi su na otavanju sezone pregazili Hjuston Teksanse sa 34:20. Patrik Mahoms je još jednom pokazao da je zaslužio svaki dolar iz onog enormnog velikog ugovora. Napad je radio kao sat, a svoj šou je imao i ruki trkač Klajd Edvards koji imao čak 25 nošenja za 138 istrčanih jardi uz jedan tačdaun. Na sav onaj napadački potencijal Kanzas je sada dobio sjajnog Edvardsa koji će imati jako dobru sezonu, jer verujemo da će protivničke odbrane ipak više da se fokusiraju na hvatače Kanzasa. Generalno gledano sjajna partija Kanzasa koji je pokazao da se ne šali i da ide po još jednu titulu.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Mnogi analitičari u Americi smatraju da Čardžersi mogu ovaj meč da „začine“, ali ne i mi. Govori se o toj famoznoj odbrani koju Čardžersi imaju i to je sve tačno, ali postoji jedna veliiika začkoljica koja mora biti ispunjena da bi Čardžersi mogli imati dobar meč. Ta začkoljica se zove napad koji kod Čardžesa barme za sada ne funkcioniše. Glavni problem je Tajrod Tejlor koji je kroz celu svoju karijeru važio za konzervativnog kvoterbeka koji dosta trči i baca kratke pasove. Činjenica je da on nema mnogo izgubljenih lopti, ali napadi koje je on vodio nikada nisu bili efikasni. Da bi ste pobedili Čifse bi morate imati napad koji će biti u kontinuitetu produktivan, a napad Čardžesa je sve samo ne to.

Čak i ako odbrana Čardžersa bude radila sjajan posao, napad to mora da isprati, a mi smo sigurni da to neće biti slučaj. Odbrana Čifsa je dosta napredovala te smatramo da će Čifsi imati mnogo drugih prilika koje im ne smete dozvoliti. Dovoljan je jedan trenutak nepažnje i ode mast u propast.

Dakle očekujemo da je Čardžersi do određenog dela pariraju Čifsima, ali ne verujemo da će ih upotpunosti zaustaviti. U jednom trenutku Mahoms će pronaći pravu akciju koja će prelomiti utakmicu na stranu Čifsa. Pobeda Čifsa se ne dovodi u pitanje, a verujemo da njihov napad i te kako sposoban da pokrije ovaj hendikep.

Predlog za klađenje: Pobeda Čifsa sa 8 poena razlike.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje