Advertisement
MaxBet

Večeras je na rasporedu divizijski derbi zapadne divizije AFC-a, a sastaće se Los Anđeles Čardžersi i Denver Bronkosi. I jedni i drugi su do sada odigrali 9 utakmica, a Čardžersi su na skoru 7-2 dok je Denver na skoru 3-6. Jasno je svima da Denver nema skoro nikakve šanse za plej of, jer su Čardžersi sa sjajnim skorom 7-2 tek na drugom mestu u diviziji iza neprikosnovenih Kaznas Siti Čifsa. Ipak, ako je neka ekipa ponosna onda je to ekipa Denvera. Verujemo da će do kraja regularnog dela svima želeti da zagorčaju život, prvi na listi su Čardžersi.


                                                  Los Anđeles Čardžersi:

Ekipa koju vodi Entoni Lin igra veoma dobar fudbal u poslednje vreme. Ono što je veoma bitno za Čardžerse je činjenica da su dobro predbrodili septembar u kojem tradicionalno igraju veoma loše. Nakon tih loših partija kreće niz Čardžersa, ali ove sezone je drugačije, jer su Čardžersi izgubili samo dva meča, i to od Čifsa i Remsa koji su jedni od najjačih ekipa u ligi.

QB Čardžersa Filip Rivers radi fenomenalan posao. Napad koji on predvodi je u samom vrhu lige, a u tome mu pomažu sjajni Melvin Gordon i Kianu Nil. Mnogi analitičari koji prate NFL potcenjuju Riversa, ali ono što je on prikazao u poslednje vreme je za svaki respekt.

Rivers je do sad prebacio 2459 jardi uz 183/272 kompletiranih pasova. Rivers je bacio 12 pasova za TD uz presečena pasa, a ono što je veoma dobro kod Čardžersa je činjenica da veoma dobro čuvaju svog QB. Rivers je sekovan samo 12 puta, i to je više nego odlična brojka.

Još jedna bitna stvar za Čerdžerse je činjenica da su zdravi. Za ovaj meč je najavljeno da će defanzivni end Džoi Bosa biti na terenu nakon povrede stopala. Ovo će odbranu Čardžersa učiniti samo još boljom u to nema sumnje.

 Generalno gledano u ekipi Čardžersa za sada sve funkcioniše kako treba i nema sumnje da će se do kraja boriti sa Kanzasom za prvo mesto u diviziji.

Povrede i izostanci:

CB: Trevor Vilijams – povreda kolena, neće igrati
TE: Antonio Gejts – povreda kolena, upitan za ovaj meč
LB: Denzel Periman – povreda kolena, neće igrati
LB: Kajzir Vajt – povreda kolena, neće igrati
TE: Ostin Roberts – povreda ligamenata kolena, neće igrati
WR: Artavis Skot – povreda zgloba, neće igrati
TE: Hanter Henli – povreda kolena, neće igrati
T: Zakari Krebtri – neće igrati
DB: Džejson Veret – povreda Ahilove tetive, neće igrati
LB: Brok Heking – povreda stopala, upitan za ovaj meč
DB: Džejlen Votkisn – povreda ligamenata kolena, neće igrati
C: Dilion DeBur – upitan za ovaj meč


                                                      Denver Bronkosi:

Odlaskom Pejtona Meninga nakon sezone u kada je Denver došao do titule znalo se da će Denver biti u problemu. Kroz ove sezone od Pejtonovog odlaska nekoliko QB se prošetalo kroz klub i nijedan nije ostavio neki trag. Ove godine uprava Denvera je potpisala Kejsa Kinuma koji je prethodne sezone vodio Minesotu do finala konferencije. Videvši sjajne igra Kinuma u toj sezoni, u Denveru nisu gubili vreme i potpisali su ga bez ikakvog razimišljanja. Ipak, ono što su očekivali to nisu dobili. Kinum nije ni senka od igrač iz prethodne sezone i to je glavni razlog zašto Denver nije u borbi za plej of. Jednostavno vidi se veliki grč u igri Kinuma i očigledno je da on ne može da se nosi sa pritiskom kakav stvara franšiza kakva je Denver. U Denveru su navikli da pobeđuju, a sa trenutnim stanjem to nije moguće. Odbrana predvođena Vonom Milerom je više nego korektna. Igrali su vrlo dobro, ali napad je glavni krivac za loše rezultate Denvera.

Denver je ove sezone izgubio mnogo utakmica na jedan posed, te neizvesne utakmice u kojima upravo QB dolazi do izražaja. Njima je ostalo da odigraju do kraja rasterećeno i da se polako pripremaju za sledeću sezonu.

Povrede i izostanci:

G: Maks Garsija – povreda kolena, neće igrati
LB: Brendon Maršal – povreda kolena, neće igrati
DB: Dimonte Tomas – povreda zgloba, neće igrati
C: Met Paradis – povreda noge, neće igrati
WR: Džordan Tejlor – povreda kuka, neće igrati
G: Ronald Reli – povreda Ahilove tetive, neće igrati
TE: Džejk Bat – povreda kolena, neće igrati
T: Menelik Vatson – neće igrati
DB: Džordan Mur – neće igrati
TE: Troj Fumagali – neće igrati
DB: Džamal Karter – povreda zadnje lože, neće igrati


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Mi ovde vidimo jednu efikasnu utakmicu iz nekoliko razloga. Jedan od tih razloga je napad Čardžersa koji je jedan od jačih u ligi. Ako se gledaju zbirno svi parametri Čardžersi su osmi napad u ligi koji prosečno postiže 26,7 poena. Napad je veoma izbalansiran, jer Rivers ima sjajnog Melvina Gordona koji je jedan od jačih trkača u ligi, a tu su hvatači poput Kinana Alena i Tajrela Vilijamsa.

Sa druge strane očekujemo dobru partiju Denvera, jer sada mogu da igraju nešto rasterećenije. Uglavnom u takvim situacijama ekipa se opusti i pokaže šta u stvaru može. To se posebno odnosi na Kinama koji je sasvim solidan QB, ali mu treba još malo vremena.

Rivalstvo između ova dva tima je veliko i ne verujemo da će Denver sebi dopustiti da se bruka. Oni sigurno mogu da doprinesu poenima i da ovaj meč učini neizvesnim.

Predlog za klađenje: 46,5 1,85 Max bet

Napominjemo samo da je ovo naš predlog koji apsolutno nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost. Od svakog eventalnog pada se ograđujemo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.