utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Čardžersi – Kanzas Siti Čifsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Sofaj stadion biće poprište divizijskog duela u kojem će snage odmeriti domaći Los Anđeles Čardžersi i Kanzas Siti Čifsi. Posle 13 odigranih kola Čaerdžersi su na skoru 8-5, a Čifsi na 9-4.

Prema kladionicama, favorit u ovom duelu je Kanzas Siti sa kvotom 1,60, dok je margina za poene postavljena na 54,5.

Meč od velike važnosti i može se smatrati plej of utakmicom. Ovo je direktan duel u borbi za prvo mesto u diviziji i direktan plasman u plej of. Čardžersi su prvi meč dobili i ako bi danas dobili bili bi u prednosti u odnosu na Čifse, jer bi dobili oba meča. Čifsi sa druge strane ako dobiju izbijaju na čelo divizijie i vraćaju se u trku za prvo mesto u konferenciji, što je do pre nekoliko nedelja bilo nezamislivo.

Jako zanimljiv meč na mnogo nivova. Čardžersi nisu tim u koji se možete pouzdati. To je tim koji igra toplo hladno. Može da dobije bilo koga, ali isto tako i da izgubi od bilo koga. Ipak, jedan od retkih timova koji je kakve takve probleme pravio Čifsima su upravo oni.

Čifsi sa druge strane potpuna promena u odnosu na onaj katastrofalan početak. Na startu sezone Patrik Mahoms i drugovi su delili lopte kao Deda Mraz poklone, a odbrana nije postojala. Sada je situaciaj potpuno drugačija, napad je zaigrao mnogo bolje, a odbrana igra veoma veoma dobro. Čifsi su na prethodnih pet mečeva dozvolili 7, 14, 9, 9 i 9 poena. Apsolitno neverovatno, ali istinito i može se reći da odbrana igra u rangu napada.

Kladionice su dobro postavile kvote. I dalje ima dosta znakova pitanaj u igri Čifsa, ali napredak je enorman i evidentan. Čini se da su se Čifsi fokusirali isključivo na diviziju, jer su dva puta bez problema zbrisali Vegas, a dobili su bez problema i Denver.

Mi smatramo da je ovaj meč previše važan da bi se i jedni i drugi raspucaval. Napad Čifsa nije više tako potentan kao prethodne i one tamo sezone, a odbrana sa druge strane igra veoma dobro. Mišljenja smo da će odbrane ovde biti dovoljno dobre da spuste oba tima ispod 25 poena.

Dakle, važnost meča, sumnjiv napad Čifsa dovodi do toga da se proba under.

Predlog za klađenje: Manje od 55,5 poena 1,79

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje