petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Čardžersi – Njujork Džajantsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Sofaj stadion biće poprište duela između domaćih Los Anđeles Čardžersa i Njujork Džajantsa. Posle 12 odigranih kola Čaredžersi su na skoru 7-5, a Džajantsi na 4-8. U skladu sa tim Čardžersi su favoriti sa hendikepom od 8,5 poena, a margina za poene je postavljena na 48,5.

Apsolutno podržavamo ovakve kvote i idemo u pracu Čardžersa. Analiza će biti usmerena ka njima, jer realno gledano od njih sve i zavisi u ovom meču.

Ovo je veoma bitan meč za Čardžerse, jer ima velike implikacije za plasman u plej of, ali i samu diviziju. Sledeće nedelje Čardžersi igraju protiv Kanzas Siti Čifsa i to će biti direktan duel za prvo mesto u diviziji koje vodi sigurno u plej of. Čardžersi su prvi meč dobili i ako bi dobili i taj drugi to bi bio veliki uspeh. No, prvo dolaze Džajantsi i ovo je klasična zamka utakmica. Glavni problem Čardžersa je konstantnost. Nije to tim na koji možete da se oslonite u kontinuitetu bez obzira na kvalitet koji poseduju. Mlad trener, mlad kvoterbek, uglavnom neke nepromišljene odluke su razlog zašto Čardžersi nemaju mnogo jači skor. I takva je situacija već godinama.

Bilo je tu nekih problem sa Covidom, ali oni glavni igrači sem Kinana Alena neće igrati. Kinan Alen jeste bitan deo napada, no Čardžersi u napadu imaju dosta veliki arsenal, te se izostanak Alena i neće mnogo osetiti.

No, danas su i uprsko tome veliki favoriti, jer Džajantsi su veoma loši, a imaju problema na poziciji kvoterbeka. Naime, startni kvoterbek Danijel Džouns sigurno neće igrati. Rezerva Majk Glenon je prošle nedelje imao težak udarac u glavu i morao je da očisti protokole. Prema američkim medijima sve je prošlo kako treba i on bi trebalo da startuje. No, pitanje je u kakvom je zaista stanju. U tom meču protiv Majamija Džajantsi su pod njegovim vođstvom postigli samo 9 poena. Verovali, ili ne Glenon je na toj utakmici bacio loptu čak 44 puta i prebacio 187 jardi. Šta nam to govori? Govori nam da Glenon mnogo bunari, a da njegova konekcija sa hvatačima gotovo da ne postoji.

Odbrana je jači deo tima, ali kada napad ne postiže poene u kontinuitetu ni ta odbrana ne može doveka da se brani.

Čaradžersi su jači na svakoj poziciji. Imaju boljeg kvoterbeka, realno gledano bolji stručni štab. Odbrane su tu negde, ali napad Čardžersa je za klasu bolji.

Ovo je meč koji možda definiše sezonu. Verujemo da su Čardžersi pravi i da će opravdati ulogu favorita, jer u suprotnom sav hajp oko Herberta i ostatka tima pada u vodu.

Predlog za klađenje: Čardžersi više od 26,5 poena
Opcija 2: Pobeda Čardžersa sa 9 i više poena razlike

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje