sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Rems – Arizona Kardinals – Najava meča uz predlog za klađenje

Poslednji meč vajld kard runde plej ofa odigraće Los Anđeles Remsi i Arizona Kardinalsi. I ovde imamo jedan divizijski duel u plej ofu.

Prema kladionicama blaga prednost ide Remsima sa kvotom 1,55, dok je margina za poene postavljena na 49,5.

Užasno težak meč za klađenje. Remsi su ovde favoriti samo zbog domaćeg terena koji ume da odigra svoju ulogu posebno kod sudija.

Remsi ne blistaju u poslednje vreme. To se pre svega odnosi na Metjua Staforda koji deli lopte protivnicima kao da je Deda mraz lično. On je doveden kao veliko pojačanje da zameni Džareda Gofa kome se zameralo da nema taj kapacitet da vodi tim do titule. Nakon ovih loših partija Staforda mnogi su počeli da postavljaju pitanja da li on ima kapaciteta za titulu. Nesumnjivo je bolji kvoterbek od Džareda Gofa, ali i on sam je godinama tavorio u gubitničkom Detroitu, pa se sa razlogom postavlja pitanje da li je on taj? Naravno, svestan je Staford da mora bolje, a ruku na srce i Šon Mekvej mora da mu olakše, jer besumučno bacanje lopte nikada nije donelo rezultat.

Kardinalsi sa druge strane takođe ekipa koja je stvorila veoma jak tim. Plej of se svakako očekivao, a partije sa početka sezone su pokazale da ovaj tim može mnogo. Ipak, kako je vreme odmicalo Kardinalsi su padali i nad njima sada stoji veliki znak pitanja. Ne igranje Deandrea Hopkinsa je veliki udarac, jer je on igrač koji odvlači mnogo pažnje kod protivničke odbrane i otvara prostor za druge hvatače. Rezultati i igra sa Hopkinsom su nebo i zemlja i biće zanimljivo videti kako će Kingsburi napraviti ofanzivni plan.

Zaista su ekipe izjednačene tu nema spora. Igrački u svim linijama to je 50/50 i nema sumnje da će ovde jedna lopta odlučuiti. Mi moramo dati prednost Remsima, jer smo još na početku sezone rekli da ih vidimo u velikom finalu. Ipak, je sport u Americi jedan veliki šou, a ne treba zaboraviti da se Super Boul ove sezone igra baš na stadionu Los Anđeles Remsa. Da li je to slučajnost ostaje nam da vidimo, ali nemojte se začuditi ako Remse vidmo u velikom finalu slično kao Tampu prošle.

Kardinalsi jesu dobri, ali evidentan je pad u formi. Remsi ipak imaju više iskustva u okvakvim mečevima i to može da bude prevaga.

Predlog za klađenje: Pobeda Remsa sa 4 i više poena 1,91

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://theramswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje