četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Los Anđeles Remsi – Džeksonvil Jaguarsi – Najava meča uz predlog za klađenje

Los Anđeles Remsi će na svom Sofaj stadionu ugostiti Džeksonvil Jaguarse. Remsi u ovaj meč ulaze kao veliki favoriti sa dvocifrenim hendikepom, a margina za poene je postavljena na 47,5 poena.

Nema ovde mnogo polemisanja, očekuje se jaka i ubedljiva pobeda Remsa. Remsi su vezali tri poraza i pod velikim su pritiskom. Cela Amerika kritikuje Šona Mekveja i njegov tim koji je prepun zvezda. U međuvremenu u tim su došli Odel Bekam i Von Miler, a kada na sve to dodate ostale zvezde imamo jedan drim tim.

Ono što je štucalo prethodnih nedelja je napad. Povredio se jedan jako bitan igrač, a to je Robert Vuds koji je bio možda i ključ tog napada. Zbog njegovog izostsanka je doveden Odel Bekam, ali i njemu treba vremena da se uklopi u tim.

Ovo je jako bitan meč za Remse, jer slede divizijski dueli koji su oduvek bili teški bez obzira na jačinu timova. Mišljenja smo da je Džeksonvil idealan tim za Remse u ovom trenutku, jer Džeksonvil nema nikakve ambicijie i ima ruki kvoterbeka koji se još uvek muči. Odbrana sa vremena na vreme odigra nešto, ali u globali teško je zamisliti da mogu zaustaviti sve napadačke opcije koje imaju Remsi.

Dakle, očekujemo da Remsi iskale bes nad nekim posla tri uzastopna poraza i vrate se na pobednički kolosek. Trebalo bi da postignu negde oko 30+ poena i ućutkaju kritičare barem na neko vreme.

Predlog za klađenje: Remsi više od 28,5 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje