Advertisement
MaxBet

Sunday night football rezervisan je za Los Anđeles Remse i Filadelfiju Iglse. Remsi su doživeli veoma težak poraz od Čikaga koji ih je sveo na svega 6 poena. Napad Remsa je jedan od efikasnijih u ligi, i kada takav napad svedete na 6 poena onda je jasno koliko ste dobar posao uradili. Tim porazom Remsi su prepustili prvo mesto konferencije Nju Orleansu, ali i dalje postoji šansa da na kraju budu prvi i imaju prednost domaćeg terena do samog finala.

Filadelfija je sa druge strane doživela srceparajuć poraz od večitog rivala Dalas Kaubojsa nakon produžetka. Bila je to neverovatno dobra utakmica, ali jedna greška defanzivca Filadelfije ih je koštala pobede. U ovom trenutku Fila ima pobedu manje u odnosu na Dalas, ali imaju veoma težak raspored do kraja.

No, ovo je NFL, u njemu je sve moguće tako da ne treba otpisivati aktuelne šampione.


Poraz Remsa od Čikaga iz prethodnog kola nije iznenađujuć, ali je iznenađujuće što su postigli tako malo poena. Pritisak koji je vršila odbrana Čikaga je bio neverovatan, a QB Remsa Džered Gof je bacao intersepšne kao od šale. Tod Grli je zautavljen i kada njega zauostavide onda ste uradili 50% posla. Naravno, to je lakše reći nego učiniti, ali to je ključ i plan odbrane koji je fantastično sproveden u delo.

Ipak, ne verujemo da će ovaj poraz mnogo da uzdrma Remse kojima je to bio tek drugi poraz. Jednostavno izgubili su od top ekipe i sada treba da pokažu od čega su satkani. Posebno se to odnosi na Gofa koji je malo pao u formi, ali kako smo bliži plej ofu tako su mečevi sve teži i teži. Od dolaska Šona Mekveja na trenersko mesto Remsi nisu izgbuili dve utakmice u nizu. Pobeda im je potrebna ne zbog plej ofa, jer su ga odavno osigurali, već im je potrebna da bi se podiglo samopouzdanje koje je sigurno poljuljano.

Bitna stvar za Remse je da su zdravi, da se vratio startni korner bek Akib Talib.

Što se Filadelfije tiče oni su toliko malerozni ove sezone da se to ne može rečima opisati. Izašla je vest da je njihov startni QB Karson Ven doživeo frakturu pršljena i da je sezona za njega gotova. To znači da će Nik Fols izaći na teren i pokušati da uradi ono što je uradio i prošle sezone, a to je da odvede svoj tim do titule. Ipak, velika je razlika između prošlogodišnjeg i ovog tima, ali na muci se poznaju junaci.

U meču protiv Dalasa Filadelfiji se povredio treći, ili četvrti ranin bek, a bez igre trčanja se ne može pobediti. Nik Fols nije dugo igrao i pitanje je u kakvom je stanju njegova ruka.

Remsi su ovde izraziti favoriti, ali kvota na njihovu pobedu je veoma mala i nije vredna rizika. Hendikep je takođe škakljiv za odigrati, jer smo u delu sezone kada je bitno samo pobediti bez obzira kojim rezultatom.

S obzirom na nedaće sa kojima se susreće Filaldefija mi vam preporučujemo da odigrate under. Ne verujemo da će ovo biti efikasna utakmica, jer Fols nije u formi i on po nama ne može da odvede Filu na 25+ poena koliko je otprilike potrebno da bi se probila margina. Sa druge strane ni Remsi nisu više efikasni kao na početku sezone, a u ovom trenutku odbrana Filadelfije je jači deo tima.

Biće velike borbe, Remsi će vrlo verovatno pobediti, ali mi ne vidimo da će utakmici biti sa 50+ poena.

Predlog: Manje od 52,5 poena 1,85 Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.