petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

LŠ 18:45 Villareal – Manchester UTD (predlog za klađenje)

U utorak će Manchester United odigrati prvi meč otkako su sporazumno raskinuli ugovor sa trenerom Ole Gunnar Solskjaerom. Ekipu će protiv Villarreala voditi Michael Carrick.

Crveni Đavoli znaju da će ih pobeda nad Žutom podmornicom odvesti u eliminacionu fazu, dok bi eventualni poraz mogao biti poguban za njihov status u grupi F.

Villarreal će gledati da iskoristi pritisak koji je na Manchesteru. Ekipa Unai Emery-ja je trenutno 2. u grupi sa 7 bodova, dok je Atalanta 3. sa 5 poena. Španska ekipa ima 3 meča gde je porazila Young Boys 2-0 u LŠ, dok je u La Ligi pobedila Getafe i remizirala sa Celta Vigom. U naredna 2 meča Primere imaju derbije sa Barcom i Sevillom, tako bi ishod današnjeg meča umnogome mogao da odredi naredni period.

Španska ekipa je bila sjajna u septembru na Old Trafordu, ali je nekako uspela da izgubi prednost od 0-1 koliko je imala nakon jednog sata igre.

Manchester United se konačno rešio Norvežanina nakon poraza u Premier ligi od 4-1 od nejakog Watforda. Pozicija Carricka je nezgodna s obzirom da su na posedlnjih 7 mečeva izgubili čak 5x u Engleskoj. Bilo kakve nade o eventualnoj tituli su nestale s obzirom da Chelsea ima 12 poena prednosti.

Kladioničarski predlog:

Biće fascinatno videti kako će engleska ekipa reagovati nakon otkaza trenera. Bod Đavolima je dovoljan ovde, jer u poslednjem kolu očekuju Young Boyse koje bi trebalo da pobede. Utakmica na mali broj golova i nerešen ishod nam se čini kao dobra opcija na ovom meču.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje