četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Luč-Energija sklopila 5 ugovora!

Ruska Luč-Energija iz Vladivostoka danas je ozvaničila potpisivanje ugovora sa čak petoricom igrača. Defanzivac Astemir Soblirov, kao i napadači Amir Bažev, Artjom Makarčuk i Andrej Mjazin, ugovore sa vladivostočkim “Tigrovima“ potpisali su na po 2 godine, dok je vezista Sergej Ponomarenko produžio saradnju na još jednu sezonu. Očekuje se da će u naredna 24 časa ekipu sa ruskog Dalekog Istoka pojačati i još jedan vezista – Semjon Fomin.

26-godišnji štoper Astemir Soblirov stigao je odmah po raskidu ugovora sa Spartakom iz Naljčika. U redove “Orlova“ stigao je tokom leta 2015. godine, ali je prvu utakmicu u crveno-belom dresu odigrao tek na početku prošle sezone. Tokom sezone 2016-17 upisao je 32 nastupa, uz po 1 gol i 1 asistenciju.

21-godišnji levi krilni napadač Artjom Makarčuk poslednji angažman imao je u kalinjingradskoj Baltici. Za tu ekipu je od leta 2015. godine ostvario 34 nastupa, uz 3 gola i 2 asistencije, dok se tokom minule sezone na terenu pojavio samo 9 puta.

28-godišnji centralni napadač Amir Bažev je takođe prešao iz ekipe naljčikskog Spartaka, čiji član je bio od februara 2014. godine. Ukupno je ostvario 32 nastupa, uz 6 golova i 3 asistencije, dok je tokom prošle sezone odigrao 20 utakmica, a pritom postigao 3 gola i 1 asistenciju.

29-godišnji centralni napadač Andrej Mjazin je stigao u Luč-Energiju nakon burnog završetka sezone, zbog čega je raskinuo ugovor sa Armavirom. Naime, zbog navodnog napada na sudiju tokom utakmice protiv Rotora Mjazin je kažnjen šestomesečnom suspenzijom, koja je na skraćena na 6 utakmica. U dresu “Lisica“ iz Armavira je od januara prošle godine ostvario 39 nastupa i pritom postigao 12 golova. Tokom nedavno završene sezone na terenu se pojavio 25 puta i pritom je postigao 9 golova.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje