četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lukajić: Moramo da dobijamo ovakve utakmice

MZT Skoplje je doživeo poraz na svom parketu protiv ekipe Mornara (69-72), iako su domaćini imali prednost tokom većeg dela utakmice, katastrofalna poslednja deonica koju su gosti dobili rezultatom 6-24, prouzrokovala je da prvak Makedonije zabeleži sedmi uzastopni neuspeh u „ABA“ ligi.

Novi trener MZT-a, Željko Lukajić koji je na ovoj utakmici imao svoj debi na klupi „metalaca“, izjavio je da njegov tim mora da pobeđuje na ovakvim susretima.

„Teško je govoriti nakon ovakvog poraza, kada izgubite dobijen meč. Imali smo energiju i želju za pobedom, ali moramo da naučimo da dobijemo ovakve utakmice. Igrači moraju da shvate da treba da preuzimaju odgovornost pri kraju meča. Niko nije imao hrabrosti. Niko ne bi izgubio glavu, ukoliko ne bi postigao koš. Želim da se zahvalim navijačima na sjajnoj podršci, a ujedno i da im se izvinim za ovaj poraz. Moramo da radimo naporno kako ne bi nam se slična situacija dogodila u budućnosti“, rekao je Lukajić.

MZT Skoplje se nakon 11. odigranih kola u „ABA“ ligi, nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa skorom od dva trijumfa i devet poraza.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje