Advertisement

Ovo će biti poslednji meč na koji ćemo mi staviti novac kada je tenis u pitanju. Radi se o Fed kup meču u kojem će igrati Medison Kiz i Ešli Barti. Trenutni rezultat je 1:1 i jasno je da je ovo skoro pa biti, ili ne biti za Australiju, jer je u drugom singlu dana Sofija Kenin je favorit protiv mlade Kimberli Birel.

Ovo će biti duel snage protiv pameti ako tako možemo da se izrazimo. Medison Kiz je klasična učenica američke škole tenisa koja se zansniva na jakom servisu i snažnom forhendu. Veliki njen problem je nepostojeći plan B, jer ako uđe u seriju grešaka vrlo teško izlazi iz istih. Sa druge strane je Ešli Barti koja je sušta suprotnost pomenutoj Kiz. Aposlutno potpuno drugačiji stil koji se zasniva na igri sa osnovne linije i traženju protivničke mane. Već smo govorili u nekim prethodnim najavama da Ešli Barti te neke fizičke nedostatke nadoknađuje pametnom igrom maksimalno eksploatišući protivničke mane. U ovom slučaju Barti bi trebalo da natera Kiz da mnogo trči, jer udaraci Medison Kiz iz mesta i iz trka su potpuno različiti.

Ešli Barti ima sjajan slajs servis kojim protivnice izbacuje van terena. Ona maskimalno može da miksuje igru, jer ima sjajnu igru na mreži, a dovoljno je brza da se brani od protivničkih napada. Zaista, jedna all round igračica koju svakako ne treba potceniti.

Ovo je zaista jedan izjednačen meč u kojem će sitinice odlučivati. Mi ipak malu prednost dajemo omalenoj Ešli Barti koja nas je mnogo puta ispoštovala. Svesna je Barti da ovde “mora” da pobedi, jer njena saigračica iz reprezentacije Kimberli nema mnogo iskustva u ovakvim mečevima. Mogućnost da miksuje igru i natera Medison Kiz da trči nam ipak ukazuju da na nju odigramo, jer je po našem mišljnju kompletnija i malo bolja igračica.

Za ovaj meč smo spremili dve kombinacije:

Opcija 1: Pobeda Barti 1,85 Maxbet
Opcija 2: Prvi set više od 9,5 1,93 Maxbet

Napominjemo da su ovo samo naši predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.