petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Mađarski velikan se baš aktivirao na tržištu igrača

Fudbalski tim Ferencvaroša važi za najveći u Mađarskoj, a njihove aktivnosti na tržištu pokazuju da se ozbiljno pripremaju za nastavak sezone u kojoj će se boriti za titulu prvaka.

 

Dovedeni igrači članovi su  ekipa iz prve i druge Bundeslige,i to su:

Julian Koch na predstavljanju

Julijan Koch koji stiže iz Fortune Dizeldorf i igra na poziciji desnog spoljnjeg igrača.Ovaj Nemac karijeru je započeo u redovima Borusije Dortmund za čije mlađe selekcije je igrao u periodu 2001-2008.Zbog povrede kolena nije nastupao za prvi tim slavnog kluba,već je slat na pozajmice u Duizburg 2 puta,da bi ga u leto 2013.kupio Majnc za 600 hiljade evra.2015-te stiže u redove Dizeldorfa.Za mlađe selekcije Nemačke reprezentacije zabeležio je 8 nastupa.

Janek Starnberg na predstavljanju

Janek Sternberg stiže iz Verdera iz Bremena i igra na poziciji levog spoljnjeg igrača.Još jedan Nemac koji karijeru započinje u mlađim kategorijama Hamburga,za koji nastupa sve do potpisivanja ugvora sa Verderom,za koji je nastupio na 31 meču.Za selekciju Nemačke do 18 godina ima 4 nastupa.

Laslo Kleinheisler na predstavljanju

-Najveće pojačanje za tim Ferencvaroša takođe dolazi iz Verdera,a to je Laslo Kleinheisler reprezentativac Mađarske na nedavno završenom Evropskom prvenstvu.Ovaj igrač najbolje se snalazi na mestu ofanzivnog veznog igrača.Karijeru je započeo u Puškaš akademiji,odakle prelazi u Videoton gde je odigrao 35 meča,postigao 4 gola i imao 5 asistencija.Dobre igre donele su mu transfer u Verder za koji nastupa svega 7 puta do pozajmice u Darmštad za koji je nastupao 13 puta uz po gol i asistenciju. Za selekciju Mađarske odigrao je 11 utakmica i postigao 1 gol.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje