subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Makedonski prvak doveo 3 pojačanja!

Aktuelni makedonski šampion, skopski Vardar, danas se pojačao čak trojicom fudbalera, koji su do sada nastupali u dresu Pelistera, navodi se na veb sajtu “crveno-crnih“. Tako će dres prestoničkog tima u drugom delu sezone nositi defanzivci Kristijan Toševski i Jovan Popzlatanov, kao i napadač Matej Cvetanoski.

Kristijan Toševski, Jovan Popzlatanov i Matej Cvetanoski

 

23-godišnji desni bek Kristijan Toševski je od početka sezone ostvario ukupno 17 pojavljivanja na terenu, a za to vreme postigao je 4 asistencije. Do dolaska u Pelister nosio je dresove omladinskog i prvog tima Teteksa iz Tetova.

21-godišnji desni bek Jovan Popzlatanov tokom prvog dela sezone odigrao je 17 utakmica i pritom postigao 1 gol i 2 asistencije. Ovaj fudbaler takođe je svoju karijeru započeo u ekipi Teteksa, a iz Tetova u redove tima iz Bitolja stigao je 2016. godine.

20-godišnji levi krilni napadač Matej Cvetanoski je do sada odigrao 19 mečeva, ali se nije proslavio pošto je postigao samo 1 pogodak. Karijeru je započeo u ekipi Makedonije iz Skoplja, odakle je u Pelister stigao prošlog leta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje