četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Malaga u „raspadu“, Eibar bi trebalo to da iskoristi bez mnogo muke!

Eibar će da ugosti Malagu večeras od 21 čas po našem vremenu u okviru poslednje utakmice 20. kola prve lige Španije, poznatije pod nazivom „LaLiga“.

Stanje u taboru Malage trenutno sigurno nije za pohvalu, pogotovo jer nakon 19 odigranih utakmica imaju svega 11 bodova, odnosno 3 pobede i 2 remija, a gol razlika ove ekipe je 13:33. Uz to, na poslednje 4 utakmice Malaga je poražena, i to od Hetafea, Espanjola, Alavesa i Real Betisa. Dakle, nisu to toliko strašno kvalitetni rivali koliko je Malaga na izlaznom putu iz lige. Sa druge strane, Eibar igra prosečno, nije nalik prošloj sezoni kada je zaista prijatno iznenadio sve ljubitelje fudbala, ali se uspešno drži sredine tabele i tamo će verovatno i da završi sezonu.

Kada su u pitanju izostanci, za domaći tim neće nastupiti Leon i Rico, dok su Junca i Rodriguez Y. pod znakom pitanja, a za goste sigurno neće igrati Carlos, dok se Castro, Penaranda, Rolan i Torres drže pod znakom pitanja. Naravno, treba izostanke držati u rezervi s obzirom na to da utakmica počinje za nešto više od 20 sati, a do tad ima vremena da se lista proširi ili smanji.

Naš predlog za klađenje je pobeda Eibara, što zbog loše igre Malage, što zbog zaista solidnih rezultata Eibara u poslednje vreme (6 pobeda i 1 remi u poslednjih 10 utakmica). Nekih značajnijih i većih izostanaka u ovom trenutku nema, te se nadamo da Eibar slavi po kvoti 1.70.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje