četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mali detalj fudbala

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu, zasigurno uživaju gledajući svoje omiljene timove i fudbalske „idole“, a pre same 90-minutne „borbe“ između dveju ekipa tu su još poneki detalji koji predhode samom startu utakmice.

Štampanje karata, prodaja istih, konferencija za medije, ulazak navijača na stadion, zagrevanje igrača, upaljeni reflektori sve su to delovi koji predhode samom susretu, kao i što je ulazak samih fudbalera na teren držeći za ruke „male“ obožavaoce fudbala, decu.

Svaki od igrača izlazi iz tunela zajedno sa svojim pridružnikom, koji stoje ispred samih fudbalera prilikom intoniranja himni. To može da bude svako dete, bez obzira na pol, ali mora da ima između 7 i 9 godina, kao i da poseduje propisanu visinu (1.05m – 1.35m). Potrebno je minimalno poznavanje engleskog jezika, ili jezika u kojem se sama utakmica odigrava.

Deca nose iste dresovi kao i igrači (koji posle ostaju u njihovom trajnom vlasništvu), a u zavisnosti od prigode, moraju da obuku i patike isključivo od samo jednog proizvođača, ili pak obuću koja nije brendirana.

„Mali“ pridružnici dobijaju priliku da prošetaju stadionom, upoznaju fudbalere, dobiju potpisane autograme, kao i da budi prisutni prilikom zagrevanja fudbalera. Uglavnom, klubovi obezbeđuju i karte za njihove roditelje kako bi zajedno bili sa njima na stadionu u tom trenutku.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje