petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Marej: Cicipasu je potrebno više vremena da ode u toalet nego Bezosu da odleti u svemir

Endi Marej još nije progutao ljutnju zbog ponašanja Stefanosa Cicipassa tokom meča između njih iz prvog kola US opena. Kao što je poznato, prvi grčki reket pobedio je sa 2: 6, 7: 6 (7), 3: 6, 6: 3, 6: 4, ali je ipak uspeo da naljuti i protivnika i ljubitelje tenisa. Razlog za ovo bili su dugi prekidi igre koje je izazvao Cicipas, koji su kulminirali sedmominutnom pauzom po završetku četvrtog seta, u kojoj se Grk vratio u svlačionicu.

Marej je stoga ljutito reagovao na konferenciji za novinare posle meča, rekavši da je izgubio poštovanje prema Cicipasu. „Stefanos je napravio medicinsku pauzu nakon osvajanja trećeg seta, a kada sam u četvrtom vodio 30-0, otišao je da promeni reket. Sve ovo ne može biti slučajnost. Nakon pauze, koleno mu nije pravilo probleme do kraja meča. Razočaran sam jer mislim da su sve ove stvari uticale na krajnji ishod. Ne kažem da bih sigurno pobedio, ali ti prekidi su definitivno bili važni. Cenim Stefanosa, sjajan je igrač, ali ga više ne poštujem. Uopšte ne volim takvo gubljenje vremena i pauzu u igri “, rekao je Endi.

Čak ni san nije pomogao Mareju da zaboravi na Tsitsipasove prljave trikove. Osvajač tri Grand Slam titule nastavio je verbalni napad na svog protivnika sledećom objavom na svom Tviter nalogu.

Činjenica dana: Stefanosu Tsitsipasu je potrebno više vremena da ode u toalet nego Jeffu Bezosu da odleti u svemir. Zanimljivo „, napisao je Murray.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje