četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Marin Čilić – Tejlor Fric – Najava finala u Sankt Peterburgu

Veliko finale ATP turnira u Sankt Peterburgu donosi duel između Marina Čilića i Tejlora Frica. Kladionice su poprilično neodlučne u vezi sa ovim mečom, te su postavile egal kvote, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Marinu Čiliću očigledno odgovara Rusija. Druga nedelja u Rusiji i drugo finale. U onom prvom u Moskvi je poražen od Karaceva, ali plasman u novo finale je pokazatalje da je Čilić uhvatio formu i da na njega može da se računa, barem za sada.

Sa druge strane, Fric je nekako bez mnogo pompe došao do finala. Mora se priznati da je mladi Amerikanac dosta napredovao, posebno na psihološkom planu koji je po nama bio najslabija stavka u njegovoj igri. Jako malo oscilacija, pametna igra i maksimalno eksploatisanje mana protivnika. To je ono što je obeležilo Fricovu igru ove nedelje, i na tome mu svaka čast.

Slično kao i kladionice i mi smo neodlučni sa pobednikom. Ne želimo da trošimo sive ćelije, jer za tim nema potrebe. Ono na šta mi idemo jesu over gemovi i servis. Ako gledamo celu nedelju Čilić je servis izgubio samo pet puta. Tri servisa mu je oduzeo Agut koji je klasa iznad Frica i po igri ne leži Čiliću. Sa druge strane i Fric je izgubio servis pet puta za celu nedelju. Korektne su to brojke i pokazatelj da su u dobrom ritmu kada ja servis u pitanju.

Mišljanja smo da će obojica oprezno ući u ovaj meč, jer titula bi bila velika stvar za obojicu. Cenimo da će prvi cilj biti da se sačuva svoj servis, a na riternu šta bude. U takvim okolnostima mi vidimo mnogo asova i servis vinera i naravno over gmove.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,62

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje