Advertisement
MaxBet

Drugi meč na koji ćemo mi staviti novac odigraće Mariuš Kopil i Ernest Gulbis. Ovo je meč na kojem se ne očekuje neka atraktivna igra, a po našem mišljenju je idealan za over gemove. Mi smo se odlučili za kombinaciju prvi set više od 10,5 gemova.

Obojica su imali mnogo sreće, jer su u glavni žreb upali kao laki luzeri. Ove godine je bilo mnogo otkaza u Roterdamu pa su eto, obojica imali sreće da uprkos porazu u kvalifikacijama zaigraju u glavnom žrebu.

Kao što smo već rekli ovo je za nas idealan duel za gemove. Kopil je igrač koji nikada nije žario i palio kada su osnovni udarci u pitanju. Sve se tu svodi na servis i igru na mreži. U ovim dvoranskim uslovima servis je jako bitan, a ko god ima iole ravniji i brži servis ima i dobre rezultate.

Kopil bi uz neke korektne procente prvog servisa mogao da odigra dobru partiju. Ako bude bio pametan i servirao Gulbisu na forhend mogao bi da profitira. Gulbis ima zaista čudnu tehniku kod forhenda sa velikim zamahom. Vrlo često kasni na udarce, i udara lopticu ramom, a na ovim brzim terenima on vremena nema. Zato je po nama Gulbisu forhend slabiji udarac od bekenda, i Kopil bi to mogao da eksploatiše.

Sa druge strane Gulbis ima bez ikakvog preterivanja jedan od jačih servisa na ATP turu. Te serve konstantno idu preko 200 km/h i to je zaista teško vraćati. On će u nekim dužim razmenama svakako biti bolji, jer je Kopil veoma trom i nema neke osnovne udarce. Bekend mu je katastrofalno loš i uz neku solidnu igru, Gulbis bi mogao da odigra dobar meč.

Mnogi sumnjaju u Gulbisovu želju i motivaciju za igrom na ovom turniru, ali mi verujemo da je on željan tenisa. Ne verujemo da bi on tavorio po silnim kvalifikacijama da mu se tenis ne igra. Osnovao je porodicu što mu je očigledno bio prioritet, a sada može da se posveti tenisu. Bez ikakve sumnje top 10 kalibar i kada mu se igra može da igra protiv bilo koga na ATP turu.

Zaista, ovde ne bi trebalo da bude mnogo igre. Jedini uslov koji mora da se ispuni jeste da obojica imaju dobre procente prvog servisa, jer bi u tom slučaju gledali reviju asova i servis vinera.

Predlog za klađenje: Prvi set više od 10,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo naš predlog koji apsolutno nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.