četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Marko Nikolić i zvanično u novom klubu!

Marko Nikolić, trener koji je ove sezone sa Partizanom osvojio duplu krunu, a posle toga podneo ostavku, potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa mađarskom ekipom Videoton, vicešampionom Mađarske!

Marko Nikolić je u svojoj karijeri vodio Rad, Vojvodinu, Olimpiju iz Ljubljane i u dva navrata Partizan. Sa Partizanom je osvojio duplu krunu u sezoni 2016/17, dok je i sa ostalim klubovima beležio zapažene rezutlate. Naročito će ostati u lepom sećanju navijačima Partizana jer nije poražen od Crvene Zvezde, ni jednom kada je predvodio tim, skor 5-1-0.

Na predstavljanju u ovom klubu je rekao: ,, Pre svega bih želeo da pozdravim sve, posebno navijače, takođe želim da se zahvalim za priliku da radim ovde. Pratim dugo prvenstvo Mađarske, jer je to važno za moj rad,da imam sliku fudbala u Mađarskoj. Video sam da se liga razvija svake godine, bolja infrastruktura,pa mediji i fanovi mogu pratiti fudbal, na klupskom nivou, ali da postoji izostanak međunarodnih rezultata. Sedamnaest godina profesionalno radim kao trener sa četri različita tima i uvek smo se borili za trofeje ili visoke ciljeve. Jedan takav klub kakav je Videoton, budi želju da pobedim sve protivnike u ligi, a ja ću se potruditi da to tako i bude.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje