petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Marokanac u Parizu!

Najavljivani transfer tokom poslednjih dana sada je oficijalno realizovan – Ašraf Hakimi je novi igrač – Pariz Sen Žermena!

22-godišnji desni full-back je došao među „Svetce“ u transferu vrednom 60 miliona eura (dodatnih 8 miliona eura kroz bonuse) iz redova italijanskog šampiona, Intera. Marokanski reprezentativac je sa upravom francuskog kluba potpisao ugovor do leta 2026. godine uz platu od 8 miliona eura po sezoni, plus bonusi.

 

„Osećam se izuzetno ponosno zbog potpisivanja ovog ugovora. Posle Španije, Nemačke i Italije, Paris Sen Žermen mi pruža priliku da otkrijem novo prvenstvo sa jednim od najprestižnijih klubova na svetu. Jedva čekam da upoznam nove saigrače i navijače. Delim iste velike ambicije kao i sam klub i učiniću sve što mogu da ispunim ono što se od mene očekuje“, rekao je Hakimi.

Marokanac je „ponikao“ u Real Madridu, ali se nije naigrao u ovom klubu, te je dve sezone proveo na pozajmici u Borusiji Dortmund. Nakon sjajnih izdanja u Bundesligi usledio je transfer minulog leta u Inter, sa kojim je osvojio šampionsku titulu.

Ipak, nakon samo jedne godine odlazi iz Italije i svoju novu avanturu „traži“ u Francuskoj.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje