Advertisement
Argentinski stručnjak Marselo Bielsa potpisao je ugovor na dve godine sa francuskim Lilom, ali će on početi da teče tek od početka sezone 2017/2018 kada će ovaj trener i preuzeti ekipu!

https://twitter.com/losclive/status/833272108847337473

Bielsa je u karijeri predvodio argentinske klubove Njuvels Old Bojs i Velez sa kojim ima tri šampionske titule, Olimpijsku selekciju Argentine na Olimpijadi u Atini 2004., selekciju Čilea sa kojom je došao do 8.mesta na Svetskom prvenstvu 2010., Atletiko Bilbao sa kojim je 2012-te igrao finale Lige Evrope i Olimpik iz Marseja.

O angažovanju iskusnog argentinca, sportski direktor Lila, je izjavio: ,,Marcelo Bielsa je bez sumnje jedan od najcenjenijih i najuticajnijih trenera na svetu i to što smo bili u mogućnosti da potpišemo ugovor sa njim je veliko zadovoljstvo, dokaz o kvalitetu i na ambicijoznosti našeg kluba. Mi smo uvek mislili da je Marcelo najbolja osoba i i da je njegova fudbalska filozofija kao i iskustvo, strogost i profesionalizam bitni za izgradnju našeg projekta i buduće pobede Lila. Iako smo apsolutno fokusirani na naredne igre i rešavanje veoma važnih pitanja do kraja sezone sa Franck Passijem, današnja vest je divna i velika novost za budućnost Lila.”

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here