petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Marselo Bielsa novi trener francuskog prvoligaša

Argentinski stručnjak Marselo Bielsa potpisao je ugovor na dve godine sa francuskim Lilom, ali će on početi da teče tek od početka sezone 2017/2018 kada će ovaj trener i preuzeti ekipu!

Bielsa je u karijeri predvodio argentinske klubove Njuvels Old Bojs i Velez sa kojim ima tri šampionske titule, Olimpijsku selekciju Argentine na Olimpijadi u Atini 2004., selekciju Čilea sa kojom je došao do 8.mesta na Svetskom prvenstvu 2010., Atletiko Bilbao sa kojim je 2012-te igrao finale Lige Evrope i Olimpik iz Marseja.

O angažovanju iskusnog argentinca, sportski direktor Lila, je izjavio: ,,Marcelo Bielsa je bez sumnje jedan od najcenjenijih i najuticajnijih trenera na svetu i to što smo bili u mogućnosti da potpišemo ugovor sa njim je veliko zadovoljstvo, dokaz o kvalitetu i na ambicijoznosti našeg kluba. Mi smo uvek mislili da je Marcelo najbolja osoba i i da je njegova fudbalska filozofija kao i iskustvo, strogost i profesionalizam bitni za izgradnju našeg projekta i buduće pobede Lila. Iako smo apsolutno fokusirani na naredne igre i rešavanje veoma važnih pitanja do kraja sezone sa Franck Passijem, današnja vest je divna i velika novost za budućnost Lila.“

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje