utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Marselo: Ukoliko više nisam potreban…

Proteklih godina bio je nezamenljiv u timu Real Madrida i važio za najboljeg levog beka u tom trenutku, ali situacija za brazilskog repezentativca, Marsela u ovoj sezoni nije najbolja.

Pad forme, problemi sa povredama, uslovili su to da je Brazilac trenutno drugi izbor uz levu aut-liniju kod trenera, Santijaga Solarija koji je u priliku ukazao talentovanom Serhiu Regilonu, a mladi fudbaler je priliku za dokazivanje iskoristio na pravi način.

„Nivo na kojem sa igrao proteklih godina nije lako održavati. Trenutno sam ispod tog nivoa. Ipak, od početka sezone već sam imao tri povrede. Prošao sam kroz težak period, ali sada je sve gotovo. Moram da igram da bih povratio samopouzdanje i fizičku spremu. Osećam se dobro, treniram snažno i čekam šansu. Ali ako dođe dan kada me Madrid više ne bude želeo naravno da ću otići. Biću tužan, ali ću otići. Ukoliko sam na listi igrača koje Real želi da proda – nema problema. Samo treba da me isplate i sve je gotovo. Stvar je jednostavna“, kazao je Marselo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje