sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Majami: Predlog za klađenje – Četvrtak 25. Mart

Ni danas nije bajna ponuda u Majamiju, ali rešili smo da odigramo još jedan singl. Meč koji nam je zapao za oko odigrače Miomir Kecmanović i Liam Broudi. Favorit za prolaz dalje je Kecmanović, a njegova kvota se plaća kvotom 1,35.

Nema ovde mnogo polemisanja. Kecmanović je danas favorit i dajemo mu šansu bez obzira na problem sa oscilacijama. Glavni razlog zašto mu dajemo šansu je činjenica da je on maltene ceo život proveo na Floridi. On je prošao tu tenisku akademiju na Floridi i svoj ATP debi je imao upravo na ovom turniru. Za očekivati je da bude motivisan i fokusiran, a takav Kecmanović je bolji igrač od Broudija.

Broudi je prošao kvalifikacije, ali to nije bilo bajno. Servis mu je ranjiv, igra u polju ništa posebno. Kada se sve sabere i oduzme Kecmanović je jači igrač i trebalo bi to da pokaže na terenu.

Ovde se sada postavlja pitanje koju kombinaciju izabrati. Imamo opciju 2:0 i hendikep gemove. Koju god opciju da izaberete nećete pogrešiti, a mi smo se odlučili za hendikep gemove.

Predlog za klađenje: Kecmanović dobija sa 4 i više gemova razlike 1,70

Opcija 2: Pobeda Kecmanovića 2-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje