petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Majami: Predlozi za klađenje (Petak)

Da nas juče Kuevas nije prodao protiv Lajovića bili bismo na 100%, ali i ovako smo zadovoljni, jer je ostvaren barem neki plus, što je naravno najbitnije. Današnja ponuda u Majamiju više nego dobra, ali ima mnogo onih sitnih kvota na igrače koji nisu toliko dobri, i realno ne zaslužuju da se toliko favorizuju. Zato treba biti oprezan, a za danas mi smo spremili jedan dubl tiket i jedan singl. U zavisnosti od prolaznosti možda bude još koji predlog, ali nećemo se zaletati bez potrebe, jer nam za sada ide vrlo dobro.

Parovi za dubl tiket su sledeći:

19:00 Lorenco Sonego – Džon Izner 2-2 1,47
19:00 Feliks Ože Aliasime – Marton Fucsovics / Fucsovics set 1,30

Ukupna kvota 1,91

Džon Izner brani titulu i zaista ne znamo šta bi trebalo da se dogodi da ispadne u prvom kolu. Danas igra protiv igrača koji je do skoro svoju sreću tražio na čelendžerima, a iskustva na ovakvim turnirima ima veoma malo. On je igrač šljake, a njegove brojke kažu da je u dosadašnjem delu karijere odigrao svega 57 mečeva na betonu. Izner će sigurno biti motivisan, on generalno najbolje rezultate ostvaruje u domovini i zaista bi bilo mega iznenađenje kada bi ispao odmah na startu turnira.

Što se drugog para tiče mišljenja smo da je vreme da mladi Feliks konačno izgubi. Mladi Kanađanin igra već mesec i po dana, možda i jače u kontinuitetu i to se polako vidi na terenu. Jedan Kasper Rud je uspeo da mu otkine set, veteran Paolo Lorenci koji je klasični šljakaš ga je odveo do taj brejka, i po nama sve su to naznake da Feliks polako oseća umor.

Danas igra protiv Fucsovicsa igrača koji igra veoma dobro ove sezone. Mađar kad je gubio gubio je od boljih igrača, a to su bili Federer, Vavrinka, Nišikori i Medvedev. Mišljenja smo da ima dovoljno kvaliteta da uzme set Feliksu, a za hrabrije može da se proba i pobeda u singlu.

Singl 1: Serena Vilijams – Rebeka Paterson manje od 20,5 gemova 1,70

Zaista visoka margina ako nas pitate, a kladionice se sigurno vode predajom Serene Vilijams u Indijan Velsu. Mora se istaći da tu nije bilo fizičkog problema ,povreda kolena, skočnog zglova, ili tako slično, već se Sereni samo pozlilo i malo joj je skočio pritisak. Uslovi u Indijan Velsu umeju da budu vrlo surovi, a verujemo da je Serena za ovih sedam dana koliko je pauzirala uspela da se oporavi. Danas je naravno veliki favorit, a igra protiv teniserke koje ima veoma slabašan servis. Rebeka Paterson je u prethodnom kolu pobedila Lauru Sigemund klasičnu šljakašicu, a Sigemund je uspela da napravi čak sedam brejkova. Ako se pogleda forma Rebeke Paterson može se videti da ona ima samo jednu pobedu na poslednjih pet mečeva, i to ovu protiv Sigemund.

Sa tako slabašnim servisom i lošom formom ona nema šta da traži danas protiv Serene. Serena će imati dosta vinera iz samog riterna, a njena sirova snaga će doći do izražaja. Serena generalno voli Majami, jer je ovaj turnir osvojila osam puta i još dva puta igrala finale.

Po našem skromnom mišljenju margina je promašena barem za dva gema i ovo mora da se odigra i po cenu pada.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje