četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Majami: Predlozi za klađenje – Petak 26. Mart

Nisu loši rezultati za sada po nas kada je glavni žreb mastersa u Majamiju u pitanju. Postavili smo četiri predloga, a prolazna su bila tri. Nažalost, mlađani Brazilac Sejbot Vild je odigrao jako loš meč juče protiv Galana Riverosa, ali i pad je sastavni deo klađenja. Danas je ponuda u Majamiju vrhunska, pa ćemo u okviru ovog članka ostaviti nekoliko predloga. Ovo su mečevi koje smo izdvojili za danas.

16:00 Eskobedo – Lajović

Jako jako zanimljiv meč nas očekuje ovde. Imamo egal kvote u duelu 205. i 26. tenisera sveta, pa vi sami presudite o čemu se ovde radi. Eskobedo je čini se u sjajnom ritmu, jer je bez problema prošao kvalifikacije pobedivši Kresija i Nakašimu, a u prvoj rundi je dobio Lorencija. Verujemo da će mnogi reći da protivnici nisu vredni pomena, ali pobede su pobede i one donose sampouzdanje.

Sa druge strane je Lajović. Večiti favorit u ovakvim mečevima, ali po pravilu gubi. Jako loša forma srpskog tenisera koji se još uvek traži, ali nikako da se pronađe. U Monpeljeu je igrao prvo kolo, Roterdam drugo kolo, Doha prvo kolo i Dubai drugo kolo. U Dubaiju je inače posle dosta muka pobedio veterana Maleka Žazirija.

Ima Lajović ovde šansu da pobedu tu nema sumnje, ali nas je iskustvo naučilo da se Lajović jako loše snalazi u situacijama kada je on favorit. Ne zna da se nosi sa pritiskom i po pravilu gubi ovakve mečeve koji su uglavnom dramatični.

Margina na gemove je 21,5 što je primamljivo, a pobeda Eskobeda se plaća kvotom 1,90 što je i te kako primamljivo.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60
Opcija 2: Pobeda Eskobeda 1,90


16:00 Markos Điron – Tejlor Fric

Nemojte potceniti Đirona ovde. Ovaj Amerikanac igra mnogo bolje nego što to rezultati prikazuju. U Monpeljeu gubio od Griekspora (Holanđanin bio u velikom naletu), u Roterdamu gubi od Rubljova (osvojio turnir) i u Majamiju dobija Tomija Pola koji je bio favorit slično kao danas Fric. Sa Tejlorom Fricom nikada niste na čisto. Može da odigra dobro, ali ume i da kiksa posebno kada je favorit. Miriše na egal meč, a mi preporučujemo over gemove, jer je margina niža barem za 1-2 gema.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemnova 1,65


17:00 Grigor Dimitrov – Kameron Nori

Nori se izvukao protiv Nišioke u prvom kolu. Britanac je bio očajan, ali je imao sreće da je Japanac bio još gori. Pre Majamija, Nori je u Akapulku izgubio od jednog Dominika Kopfera čelendžer igrača. Rezultati mu nisu ništa posebno tako da će mu teško biti danas protiv Bugarina. Dimitrov sa druge strane ako ništa drugo u poslednje vreme dobija slabije od sebe. Kada gubi gubi od jačih igrača, ili igrača koji su u naletu. U Akapulku gubi od Musetija (igrao polufinale Italijan), na Australijan openu gubi od Karaceva (Rus igrao polufinale i nastavlja sa sjajnim igrama). Po nekom nepisanom pravilu, Dimitrova dobija slabije od sebe, a Nori u ovom trenutku to jeste. Kvota je više nego solidna i vredi je probati na nekom dubl tiketu.

Predlog za klađenje: Pobeda Dimitrova 1,50


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje