petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Monte Karlo: Đoković može biti zadovoljan

Objavljen je žreb za Masters u Monte Karlu koji je na programu od 11. do 18. aprila. Prvi teniser sveta Novak Đoković će u pohod ka trećoj titulu u Monaku krenuti od drugog kola, jer je kao prvi nosilac slobodan u prvom kolu. U drugom kolu njegov protivnik će biti bolji iz duela Ramos/Siner. Potencijalno četvrtfinale donosi duel protiv Aleksandera Zvereva, a projektovano polufinale je Stefanos Cicipas.

Donju polovinu žreba kao drugi nosilac drži Rus Danil Medvedev. Medvedev je slično kao Đoković slobodan u prvom kolu, a njegov rival u drugoj rundi će biti bolji iz duela Tomson/Per. U ovom delu žreba se nalazi i Rafael Nadal. Rekodrer po broju osvojenih titula u Monaku svoj prvi meč odigraće protiv najverovatnije protiv Adrijana Manarina.

Pored Đokovića od srpskih tenisa u glavnom žrebu nalaze se još Dušan Lajović, Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Filip Krajinović.

Lajović je pretprošle godine igrao finale i ovo je veoma bitan turnir za njega. Lajović će u prvoj rundi igrati protiv Britanca Danijela Evansa. Đere će igrati protiv Karena Hačanova, Kecmanović protiv aktuelnog šampiona Fabija Fonjinija, a Filip Krajinović protiv Nikoloza Basilašvilija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje