četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Pariz: Predlog za klađenje – Dan 1

Danas startuje Masters u Parizu. Ponuda je obimna, ali mi se nećemo preterano zaletati, jer je ovaj masters poznat po iznenađenjima. Masa igrača je mislima na odmoru, i to dovodi do jako čudnih rezultata.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Endi Mari i Dženson Bruksbi. Mari je favorit sa kvotom 1,65, dok je margina postavljena na 22,5.

Igramo na Marija samo zato što je Bruksbi imao veoma veoma teške kvalifikacije i fizičke probleme. Imao je probleme sa grčevima pre svega i to jasno govori da fizički i nije najbolje spreman. Ako protiv nekog igrača treba da se trči i radi za svaki poen, onda je to protiv Marija.

Mari je generalno poznat kao igrač koji ume da igra sa ovim mladim naraštajima. Ume da ih uvuče u svoju mrežu, u svoju igru i dobije ih bez problema. Pitajte Alkaraza i sve će vam biti jasno.

Mari nije onaj stari, ali ne može se reći da igra loš tenis. Igra bez presije i to ponekad donese dobre stvari. Ono što je prikazao u dvorani ove sezone je sasvim dovoljno da se pobedi Bruksbi koji ne igra ništa specijalno, a jasno je kao dan da ima fizičkih problema.

Predlog za klađenje: Pobeda Marija 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje