četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Rim: Janik Siner – Stefanos Cicipas – Najava meča

U okviru druge runde Mastersa u Rimu snage će odmeriti Janik Siner i Stefanos Cicipas. Biće to duel dva tenisera koj će u budućnosti voditi velike bitke. Cicipas je favorit sa kvotom 1,25, ali ovde se očekuje mnooogo neizvesniji meč.

Siner je mlada nada italijanskog tenisa, i uz Musetija će predvoditi Italiju u budućnosti. Prethodne sezone je osvojio onaj Next Gen turnir, a ove sezone se očekuje da napreduje još više. U prvom kolu je savladao Benou Pera sa 2:0. Nije to bio lak meč koliko rezultat prikazuje, jer je Per bio u elemntu sa svojim ponašanjem. Ipak, Siner se nije dao isprovocirati i dobio je sa maksimalnih 2:0.

Što se Cicipasa tiče za njega je ovo prvi meč još od US Opena i onog bolnog poraza od Borne Ćorića. Imao je Grk višestruke meč lopte, ali ih nije iskoristio i za to je kažnjen. Prema njegovim rečima njegov prelazak na šljaku nije prošao najbolje i biće zanimljivo videti kako će igrati Cicipas.

Tok meča i predlog za klađenje:

Nema sumnje da Siner su svakom segmentu igre može da parira Cicipasu. Ova šljaka u Rimu je jako jako spora, što znači da Cicipas neće imati pomoć servisa na koju je inače navikao. Njegov bekend će biti pod velikim pritiskom sve vreme, jer Siner udara jako i igra veoma agresivno. Nismo sigurni da je Cicipas zaslužio ovu kvotu od 1,25, jer generalno gledano od restarta sezone ne igra ništa specijalno. Igrao je polufinale Sinsinatija, ali tamo je uglavnom igrao protiv servera, a na US Openu je poražen već u trećem kolu. Ovde su se kladionice ponovo vodile rankom, a on u ovom trenutku ne znači ništa, jer mnogi igrači nisu prponašli svoju najbolju formu.

Sve u svemu mi ovde vidimo veliki value na Sinera, a samo treba odabrati pravu opciju. Prva je da Siner osvaja barem set, a druga over gemovi. Koju god da izaberete nećete pogrešiti.

Predlog za klađenje: Siner osvaja set 1,90
Opcija 2: Više od 21,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje